kamilka87
Majowe mamy'08
hej dziewczyny
no niestety u mnie coraz blizej slubu juz wszystko gotowe jesl juz to pierdoly male do dokonczenia a tak spoko....
dzis bylismy na poradnictwie bzdury totalne

ale trzeba na to gowno chodzic... ale podobalo mi sie jedno jak babka powiedziala ze podstawa do zalozenia wlasnej rodziny jest zerwanie pepowiny z rodzicami a to super tyczy sie do meza bo jest na kazde wezwaie rodzicow..
aha madamagda- mysle ze tak moze byc jak mowia dziewczyny a sama mialam pisac ze za wczesnie na test
a i wiecie co dowiedzialalm sie na tym poradnictwie ze kobieta jest tylko jeden dzien plodna i okres plodny trwa tylko jeden dzien

to jak my z mezem planowalismy Adasia to niezle zesmy wyplanowali

no niestety u mnie coraz blizej slubu juz wszystko gotowe jesl juz to pierdoly male do dokonczenia a tak spoko....
dzis bylismy na poradnictwie bzdury totalne

ale trzeba na to gowno chodzic... ale podobalo mi sie jedno jak babka powiedziala ze podstawa do zalozenia wlasnej rodziny jest zerwanie pepowiny z rodzicami a to super tyczy sie do meza bo jest na kazde wezwaie rodzicow.. aha madamagda- mysle ze tak moze byc jak mowia dziewczyny a sama mialam pisac ze za wczesnie na test
a i wiecie co dowiedzialalm sie na tym poradnictwie ze kobieta jest tylko jeden dzien plodna i okres plodny trwa tylko jeden dzien

to jak my z mezem planowalismy Adasia to niezle zesmy wyplanowali

. Bo tak to długo bym się jeszcze wahała i pewnie dopiero za jakieś 5-10 lat miałabym pierwsze
.