Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

maz sie smieje ze od niego to sobie bicepsy mozna wycwiczyc hehehe

teraz już sie boje bez zabezpieczenia
a ja myślałam o kuzynie albo kuzynce bo moja nowa bratowa jest w ciaży tylko że teściowa nie może tego przezyć tak do końca bo to dzidzi jest przedślubne a oni ciągle jej mydlili oczy że oni ze soba nie śpią
Pewnie to by bylo jej bez rożnicy czy ślubne czy nie tylko jak sie przy każdej wizycie slyszy że oni tacy święci to ona teraz oszukana sie czuje no ale to ich problem My sie cieszymy a ja już taka doświadczona sie czuje

Dominikowi, nie bardzo chce sie leżeć na brzuszku. Zaczynałam się lekko martwić, aż go kiedyś położyłam tak twarzą w kierunku telewizora. Cud! Nawet nie, ze sie konkretnie gapił w ekran , ale od razu głowa do góry i ciekawy świata.Czy Wasze dzieciaczki też tak lubią patrzeć w telewizor? Ja zawsze staram się małą odwracać tyłem, ale jak ją mam na rękach, to mało sobie karku nie skręci, byle tylko widzieć telewizor. Oby nie było problemu z nadmiarem telewizji w przyszłości, ale ja już postaram się tego dopilnować![]()
.