Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, Jak mówiłam wam wcześniej kupiłam video nianię, rewelacyjny wynalazek, schodze na dół i podglądam jak zasypia, wpatruje się w ten kwiatek w którym jest kamera, zasłania twarz ręką i sama zasypia, jestem w szoku

, strasznie się wystraszyłam ale na szczęście u nich w porządku, ale widać było tę zawieruchę bo za ich domem juz są same pola i właśnie tam przechodziła trąba. Straszne są te anomalie pogodowe. Wydawało mi się że najniebezpieczniejszym miesiącem jest lipiec a tu się okazuje że i w sierpniu takie straszne zjawiska burzowe. W Opolu przechodziły ulewy, była taka nawałnica z grzmotami i wiatrem ale spokojniej niż w innych częściach.Kerry moze to facet na watku z brzuszkami,jak ktos sugerowal.Posty pisane przez ta osobe sa troche dziwne.

Jo-anna-on, jedziemy do Czorsztyna. Będziemy mieli podwójny domek. Będą też rodzice z psem, to pewnie coś mi tam mama pomoże przy małej :-)
NIe, to nie zęby tylko ślinianki. Moja tak się ślini już od 2 tygodni.
Szopek ja karmie tez wszedzie,gdzie popadnie a czasami nawet na chodniku.Mam ze soba takie cos pod dupe zeby usiasc i siadam na krawezniku i karmie :-)
Madamagda 1 fryzura jest super :-)
zakonczyłam i wygarnełam to wszytsko co mi na duszy siedziało a zapewniam, że to nie było miłe... zasłużyła ... moich dzieci już nie zobaczy![]()

. To niedaleko ode mnie było.
chyba to niebezpieczne trochę.

uwziął się na mnie czy co?