Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziubek widze, że nasze dzieciaczki są gwiezdnym rodzeństwem, ale fajnie![]()
Fajne stwierdzenie
Witajcie!
Dziubek - maść EMLA stosowałam z Mieszkiem i wydaje mi się, że dawała dobre rezultaty. Mały troszke płakał przy ukłuciu ale w porówaniu do tego co wyrabiał kiedy nie smarowałam go Emlą to niebo a ziemiaO tym, że działa przekonało mnie to, że kiedy mały miał nacinane ścięgno achillesa to też znieczulano mu tą maścią.

pychaaaaaaaaaaaaa, a właśnie a propos jedzonka - Madamagda strasznie nas zaniedbujesz pod względem propozycji żywieniowych 

Znalazłam proszek Dzidziuś koło mnie w sklepie Dino, a co do zapachu to jak ktoś Hanię przytula to mówią że bardzo ładnie pachnie.madamagda jak będziesz jechać do polo to uzbrój się w cierpliwość, bo tam zawsze mega kolejki, sklep koło mnie ale go nie znosze właśnie przez kolejki
hmmmm ja sama się zaniedbuję w jedzeniu nie mam czasu na gotowanie czegoś wyszukanego, lecę na łatwiznę, co szybciej, ale jutro robię leczo mniammmma właśnie a propos jedzonka - Madamagda strasznie nas zaniedbujesz pod względem propozycji żywieniowych![]()

dlugo moge sie nie odezwac do was bo wiadomo wesele potem przeprowadzka potem chrzcin nie wiem czy znajde chwile czasu... ale napewno sie odezwe....

trzymajcie kciuki potem wstawie zdjecia z weslela:-):-)