Czesc
Witam po malej przerwie.Bylam zajeta praca,Ania troche marudzila tez ostatnio,udalo nam sie tez wyrwac po raz pierwszy na impreze.Musialam isc do dentysty i jeszcze mam na glowie mieszkanie brata,ktore trzeba doprowadzic do stanu uzywalnosci po poprzednich lokatorach bo za kilka dni sie nowi wprowadzaja.Brat wyjechal i zaoferowalam moja pomoc.Myslalam,ze uda mi sie zalatwic jakiegos goscia,zeby ponaprawial tam kilka rzeczy ale okazalo sie,ze teraz wszyscy zajeci i teminy maja odlegle wiec zagonilam meza do pracy.
Dzis mialam jechac z rodzinka na dzialke ale wymieklam.Po siedmiu dniach pracy musze chociaz jeden dzien posiedziec w domu i sie polenic na maxa bo jutro znowu do pracy i mam zamiar wieczorem isc do kina.
Zwolinka moja Ania tez jest asymetryczna i ma za slabe napiecie miesniowe.Na rehabilitacje czekalysmy ok 6 tyg,ale tez raz korzystalysmy z prywatnej wizyty.Jesli chcesz moge Ci wyslac namiar na rehabilitantke metoda NDT,ktora mieszka na zaciszu.Dojezdza do pacjenta na cwiczenia.Placilam 70zl za 40 czy 45min.My mamy zalecenie,zeby cwiczyc z Ania 3*dziennie po 15minut.
Kamilka wszystkiego najlepszego zycze.Mam nadzieje,ze wszystko sie wspaniale udalo wczoraj i macie same najwspanialsze wspomnienia z tego dnia.