Witam ja dzis bylam na badaniach krwi o zgrozo

,najpierw poszlam do mojej przychodni o godzinie 9 a tam ze 30 osob oczekujacych na pobranie krwi a recepcja juz zamknieta a pani ktora z niej wyszla oznajmila ze one sa juz zmeczone i musza odpoczac!!!!!!!!!!!!! Normalnie bylam w szoku

Po dwoch godzinach pracy ona sie zmeczyla

Wyszlismy z tamtad i pojechalismy do Lux Medu i tam w 5 minut bylo po wszystkim...
OlaK no wylalabym mu talerz zupy na glowe z mila checia ale bym musiala sama pozniej sprzatac

Tolka ja tez nie lubie jak mi ktos po garach grzebie i nie poczeka jak naloze.Albo czesto sobie robie jakies pyszne kolorowe kanapeczki to odrazu mam wspolnika ktory kilka minut wczesniej oznajmil ze nie on dziekuje nie bedzie jesc kanapek
Aenye serdecznie gratuluje syneczka!!!!!:-):-):-):-)Ja czuje ze tez bedzie chlopiec
Kamilka Olak powodzenia u gina i czekamy na relacje
mm81 Witaj na majowkach:-)Gratuluje ciazy!
Puchatka milych spacerkow zycze i grzecznego mezusia;-):-)
Madamagda jaka masz mila prace,co i rusz w necie na BB siedzisz i jeszcze zdazysz po odkurzac auto;-):-):-):-):-)Widze ze mas litosc dla samcow,ja dzis tez swojemu obiad dam.;-)
Agusia tak to jest bardzo mile jak moja tez mnie caluje w brzuszek alebo jak zobaczy ze mam go odkryty to podlatuje i naciaga mi bluzke i mowi dzidzi spi lub dzidzi zimno

Aurelia bedzie ok! Trzymamy kciuki za poprawne wyniki.Daj znac co gin powiedzial

I nie wiem co mialam jeszcze napisac,napewno to ze mnie dzis boli tez glowa i to bardzo........:-(