reklama

Majóweczki 2008

Iwonka a jesli chodzi o nerwy to nie masz pojecia jakie ja mam nerwy i wyladowuje je dookola na wszystkim i wszystkich kurde nawet nie wiem co mi sie dzieje ale wiem jedno okres mi sie zbliza..:baffled:

reklama
dziękuję kwiateczek za wczorajszą radę.
dziś wstałyśmy o 7:00.. bardzo dobrze :-) zjadła mało więc pewnie ok 10:30 będzie głodna. jakoś uregulujemy dzień :-)
wstałam dziś z wiarą, że wszystko się uda.. nie wychodzimy dziś na dwór (czekam na przesyłkę z ważnymi dokumentami), więc NIKT mi humoru nie popsuje. :-)

dzień dobry znaczy mam nadzieję że dobry że lepszy od wczorajszego ehh:dry:w każdym razie zbieram w sobie siły jakby miał ktoś na zbyciu przyjmuje każdą ilość :tak::tak:wszystkim życzę zdrówka
Iwonka faktycznie Twoja Klaudia już nieźle uzębiona a my nadal bezzębni:tak:
Kathy zdrówka dużo zdrówka:tak:

a ja na nogach od 7 bo moja córcia już była wyspana :baffled:

Witam

My wstałysmy o 8. Miałysmy juz gości z rana:tak: U nas piękne słonko. Po przedpołudniowej drzemce pójdę z małą na spacerek

kamilka mąż już lepiej się czuje??

Puchatka - moja Zuzia też bezzębna jeszcze.

jeju dziewczyny rano wstaje a moje dziecko siedzi w lozeczku :szok:
puzniej patrze a on na podlodze fik znowu siedzi sam :szok: i tak ciagle teraz robi
skladam lozko slysze bum bum bum ide patze a on szafki otwiera :szok:
robie zdjecie a on nagle jak do raczkoania zawsze w miejscu a teraz reka do przodu noga :szok:stoi usiadl sobie :szok:
jeju zrobie kawe ochlone i nadrobie co napisalyscie

to Wiktoria tylko się cieszyć.
Wszystkie najlepszego z okazji 7 miesięcy :-)

moje się strasznie wygadane zrobiło.. pełna gama: tata baba dada.. tylko mama niezbyt wychodzi.. :-( urodziłam w takich męczarniach a ona mi się tak odpłaca ;-)

Wiktoria gratuluje
bo moj to wogole ma ciezkie dupsko do raczkowania narazie tylko siedzi a jak go na brzuch poloze albo sam sie przekreci to umie sie tylko na rekach dzwignac ale pupa lezy a teraz smiesznie siega po zabawki jak jest na b
brzuchu i nie moze siegnac to zapiera sie jedna noga i proboj siegnac po zabawke a jak mu nie wychodzi to sie denerwuje i albo go przysune albo z nerwow podniesie sie na rekach i podskakujac odsunie sie do tylu z czego jest jeszcze wiekszy placz bo jest jeszcze dlaej tej zabawki:dry::dry::dry:

reklama
Czesc Kobitki:-)
Ja dziś na zakupki zmykam do Tesco, fajne promocje znowu są na pieluszki Huggies i chusteczki Pampers, deserki z Bobovity(3 w cenie 2) itd.
Kamilka dużo zdrówka dla męża. Co do napięcia przedmiesiączkowego to do mnie lepiej nie podchodzić....dobrze, ze juz dostałam, bo mój mąż był biedny, swoja drogą jest bardzo wyrozumiały i wie że wtedy ma mi odpuścić:-p
Wiktoria najlepsze życzonka dla Twojego siedmiomiesięcznego szkrabka:-)
Olu i Dotkass czemu sie nie odzywacie? Jakoś tu pusto bez Was....
Moja mała też juz postepy robi w raczkowaniu, ale to nie ten wątek...:-)
Miłego dzionka..u mnie słoneczko znowu świeci:-) Hurra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry