Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co do nacinania to przeczytalam ze tylko my polacy sie eszcze tego trzymamy bo juz nie robia nigdzie nacinan chyba ze sa problemy albo dziecko sie za klinuje a w m jak mama bylo napisane w ktoryms numerze co robic zeby urodzic bez nacinania i tam byo zeby robic masaz scianek pochwy, przysiady na pelnych stopach pupa jak najnizej do ziemi i cwiczenia kogela czyli zaciskanie miesni macicy i puszczanie ale trzeba to robic przynajmniej godz dziennie te cwiczenia....
marnie bo ja nie jestem zbyt za cwiczeniami moze dlatego ze poprostu mi sie nie chce
:-)
ja bede rodzic drugi raz a sie tez obwiam troche bo kazdy porod jest inny.
:-(no i samo szycie po porodzie tez nie bylo naj przyjemniejsze choc zupelnie znosne

Cala noc nie spalam ......zrezta w Praskim patologia jest na korytarzu gdzie tylko takimi sciankami jest po przegradadzane po dwa lozka.Chalas swiatla nie dalo sie spac,a rano nie zdazylam zjesc sniadanka swojego( bo szpitalne pozniej bylo dopiero)jak przyszla salowa i mnie zabrala na lewatywe i na porodowke zaprowadzila.
ale może już się zmienia to nastawienie? Dobrze by było, prawda?