reklama

Majóweczki 2008

anusiasac wczoraj w 3 kupkach pod rząd znalazłam dużo takich cienkich czarnych niteczek, o długości jakieś 2 mm, wszystkie jednakowe. Nie mogą to być resztki jedzenia, bo mały pije tylko mleko i kaszki. Wczoraj wieczorem mi zwymiotował i po tym od razu się ożywił, a tak to cały dzień mi spał, jakby źle się czuł. Idę dziś do lekarza po skierowanie na jakieś badania, bo to nie jest tylko zwykłe przeziębienie :no::-(

reklama
Witam:-)
My dzis pospalismy do 9.30:szok::szok::szok:ale dlatego ze o 5.30 byla pobudka i przez godz gadanie,spiewanie i stekanie.pRZENIESLISMY SIE DO SYPIALANI BO tam duze lozko a tatus i tak zaraz wstawl do pracy:tak::tak:
Noc znow z przebojami chociaz troszke moge powiedziec ze bylo spokojniej:tak::tak:ale spalam z nim w pokoju juz od 12ej:baffled::baffled::baffled:wiercils sie troche a przy tym od razu siada albo wstaje a na oczy nie patrzy:no::sorry2:
teraz powinna byc drzemka ale coz jak dopiero wstal:confused::confused:
U nas po kapaniu lecimy do pokoju ale jak bylo jeszcze cieplo to wycieralam go na podlodze.Na chodniczku kladlam nasz recznik i pozniej jego recznik i tak wycieralam i ubieralam.Teraz w pokoju bo sie za bardzo wierci,nie ma szans go ubrac:no::evil::evil:
Lece zrobic sobie sniadanko:-)maly na karmiony,szybko wstawilam zupke bo dzis spoznienie:szok::szok::oo:a teraz ja:tak:wroce z kawusia;-)

anusiasac wczoraj w 3 kupkach pod rząd znalazłam dużo takich cienkich czarnych niteczek, o długości jakieś 2 mm, wszystkie jednakowe. Nie mogą to być resztki jedzenia, bo mały pije tylko mleko i kaszki. Wczoraj wieczorem mi zwymiotował i po tym od razu się ożywił, a tak to cały dzień mi spał, jakby źle się czuł. Idę dziś do lekarza po skierowanie na jakieś badania, bo to nie jest tylko zwykłe przeziębienie :no::-(
ojejjj, to dobrze, że ja jednak patrzę na zawartość pieluszek..mój R się ze mnie śmieje, że on żeby przewinąć Matiego nakłada sobie na nos chusteczkę zapachową, a ja patrzę w pieluchę...mam nadzieję, ze wszystko naprawdę będzie dobrze, i Michałek szybciutko wróci do zdrówka....a to dla niego...może pomoże chociaż mały i wirtualny...
m1998jasny_mini.jpg

Łobuziak usną oczywiscie musiała w spiworek,kabinezon i otworzyć okno-minuta ,dwie mała spała:tak::tak::tak:
Dziewczyny gdzie sie te przewijaki strony usuwa?????????:no:bo nie wiem:no:

Nie wiem jakie małe wanienki albo jakie duże dzieci macie :confused:bo nam jeszce strcza nasza wanienka z Ok Baby ,która ma dwie pozycje do kapania .Pierwsza od 0-6mcy z kórej nadal korzystamy:tak:i druga opcję jak dziecko siedzi można je druga strona posadzic i spokojnie stracza do 6-12 mc :tak:Może jest obszreniejsza niż te zwykłe wanienki:tak::-)Fakt,czasem zachlapie mnie lub dywan ale jest jeszce miejsce w łazience w razie w :-D
O taką mamy::-)
abe10553f798ee10.jpg
mała jeszcze używa tej opcji leżacej i nie protestuje jak myjemy głowkę to ja sadzam .Wogóle mała lubi sie ubierać ,kąpać i robić sobie "wszystko"co inne dzieci nie cierpią:-D:-D:-DJest inna.....heheh.Bez jakich kolwiek insynuacji do waszych oczywiscie maleństw;-)

A my po spacerze jestesmy. jednak wyszłysmy bo ładne słonko zaświeciło. Byłysmy tylko 30min bo ziąb niesamowity. Co do kupek jak nasza Zuzia ostatnio duzo kupek robiła to mój mężulek pryskał odświerzaczem powietrza z łazienki bo nie mógł wytrzymać smrodu:tak::-D

Co do kupek jak nasza Zuzia ostatnio duzo kupek robiła to mój mężulek pryskał odświerzaczem powietrza z łazienki bo nie mógł wytrzymać smrodu:tak::-D

No jakie te chłopy wrażliwe:eek:;-):laugh2: Mój jak mnie kiedyś podkurzył i kazałam mu zmieniać pieluchy tylko przez weekend, to przy pierwszej kupie myślałam, że mi dziecko zarzyga:confused2:. Później błagał o przebaczenie i litość:-D;-):-p.

Nesia wsapolczuje tych kupek:baffled:kurcze ja tez sprawdzam ale nie az tak zeby szukac w nich.Musze zaczac sie przygladac i oby nic nie bylo.Wiem o jakie nitki ci chodzi bo moj mlodszy brat to mial,nie pamietam co to bylo ale idz szybko do lekarza:errr:bede zaraz rozmawiac z mama wiec moze pamieta(o ile mysle o tym samym:baffled:)
Kathy fajna ta wanna.J a mam taka zwykla juz drug bo poprzednia byla taka mala:baffled:innej wtedy nie bylo a juz musialam kupic:sorry2:Teraz kupilismy wieksza ale tez jest mala,jak siedzi to ok ale nie wiem jak dlugo.W wakacje jak bylismy w PL to w domu kupilam za 30zl chyba taka fajna,duza-wieksza niz ta co mam teraz a tu to nic nie ma porzadnego czaasem:no::no:a dalam za niaokj 70zl:szok::szok:poprzednia tez tyle:baffled:

reklama
witam ja znowu bo maly spi heh

iwonka wiesz dobrze tylko ze jezdze nie tak jak powinnam na egzaminie bo nie ksiazkowe jezdze po liniach tzn tak jak jest wyjezdzone bo inaczej sie da wiec jedynie jezdze bo jezdze o liniach zapomnij a dzis mialam 5/6 godzine bo mialam dluga przerwe ale teraz bede miala codziennie jazde wiec zleci szybko ;-);-)

szopek moj maz tez tak wlasnie mowi ze przynajmniej bede umiala jezdzic w kazda pogode ;-);-)

niesia oby to ni byly robaki trzymam kciukasy ;-);-)

kamilka no to sie nauczyl wiesz moj maly spal u mojej mamy pare dni ze mna jak lozeczka nie bylo i ladowal puzniej u nas o 4/5 rano ale puzniej byl spokoj

Mialam nie pisac ale napisze :-pmoja mama wczesnie wstaje i zabiera malego a ja spie az sie sama obudze :zawstydzona/y:chyba ze mam jazde tak jak dzis to ona mnie obudzila po 7 a mialam na 8 a Darka juz wczesniej wziela bo sie obudzil heh ale bedzie ciezko jak wroce do domu :sorry2:

wanne od poczatku ma duza i mam tez taka miske duza gleboka jak maly w niej usiadzie to ma wody po same pachy lubi sie w niej kapac na siedzaco :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry