panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Również dołączam się do życzeń dla Szymka i Tymka :-)
Jade, Tobie również życzę wiele radości na Waszej wspólnej drodze :-)
Jade, Tobie również życzę wiele radości na Waszej wspólnej drodze :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

co do kaszek to u nas tylko pyszne sniadanka a na noc nie ma
a dajesz jej z miseczki??bo Konrad jest juz tak padniety ze daje mu butle zageszczona i tej nie zawsze zje
kiedys jadl 210 a teraz 100ml i to z bolem

A u mnie w rodzinie tez chudzielce,G tez nie grzeszy tluszczem:-):-)

u niego tez koscisci.Moj TATA TYLKO BYL GRUBY ALE NIKT DO NIEGO DO TEJ PORY SIE NIE WRODZIL.Ponoc wnuczki wlasnie upodabniaja sie do dziedkow
;-)

otorzy napoj-nie zakreci(gaz wyleci)pasta,kosmetyki,przyprawy

do szalu mnie to doprowadza.Mowie,prosze,krzycze i juz nawte ze sie wyprowadzam ale nic
ten ostatni to moj czest argument

mi jak raz sie zablokowalo to szalu ostawalam,ale sie szybko uzaleznilam.G tak szybko naprawial ze juz sam sie zalogowal
zeby miec swiet spokoj

shrek1 byl moim ulubionym pozniej epoka,rybki z ferajny itd:-) madagaskar ogladalam ale 1ke.Mowilam G zeby sciagnal to tylko jakies filmy ktorych nie ogladamy
Katyn jak byl w kinach juz mielismy i do tej pory nie ogladalam a juz na cyfrze lecial
ogloadaja ale nasi znajomi
to sie tuli do podlogi
U nas leje a ja nie mam masla i dzis jest pierwsze spotkanie z fotografem na temat tego konkursu dla dzieci co juz pisalam:-)do wygrania jest jedna 700f
:-)wczoraj znajoma mi mowila:-)trzeba sie wybrac bi jak Konrad nie usiadzie o zdjecia trzeba sprobowac jutro
;-)

mieszkasz w bloku tak?my mamy farelke na wszelki wypadek,jakby cos strzelilo.Juz sie przydala bo kiedy sie wprowadzilismy,zmienialismy licznik i przyjechal pan,wylaczyl bojler gazowy i pozniej nie umial uruchomic(juz kiedy pisaklam)ale na szczesie po kilku godz ktos przyjechal ale zimno bylo:angry|:farelka sie wtedy przydala

moi panowie jeszcze spali, więc nikt nie narobił śladów ( czego nie cierpię, tak samo z reszta jak i porozwalanych ubrań, skarpetek, itp.), a Mati przynajmniej będzie miał czyste kolana...oczywiście zanim w ruch nie pójdzie pierwszy chrupek kukurydziany....
a teraz siedzę w pracy i mój power jakoś się wyczerpał....;-) może to po prostu kwestia pomieszczenia.....Wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych 8 miesieczniakow Szymka i TymkaWszystkiego najlepszego dla 8 meiseczniakow a dzis dla Tymoteuszka i Szymonka!!!
Panna Migotka wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin zdrowka Radosci i pomyslnosci.....
Jade - a tobie kochana Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby wam sie ukladalo juz do konca zyci:-):-):-)
mleko Klaudia pije 210ml