Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zalamal mnie..

oczywiscie ucierpial moj maz... bo malego oslonil ale zalamka... potem patrze a ten tylek caly zdarty kregoslup i siadac nie moze bo chyba sobie kosc ogonowa stukl... 

panna_migotka - pisałaś wcześniej o kocercie ulubionego zespołu. Mozna wiedziec jaki to zespół?
panna migotka widziałaś jak wygląda moje dziecko w czasie posiłkówwięc ja sobie odpuściłam poza tym moje dziecko nigdy nie było niejadkiem i raczej chyba nie będzie A Ty masz prawo się czasem zdenerwować w końcu jak zostajemy matkami to nie przestajemy być ludźmi
ale za to masz coś czego ja nigdy dotąd nie doświadczyłam czyli przespane nocki
![]()
A co do tych nocek to jestem przeszczęśliwa. Pewnie pamiętasz jak też narzekałam na brak snu, a teraz proszę, wraz z odstawieniem od cyca i przenosinami do innego pokoju taka niespodzianka 

. Oliwka w tym miesiącu była w przedszkolu całe 3 dni i w tym tygodniu ją jeszcze chcę przetrzymać, a od następnego tygodnia dzieciaki mają ferie, więc nie wiem jak to zniosę sama z nimi w domu
. Czesc, babeczki :-)
Masio moj jest cudownym chlopaczkiem, ciagle sie smieje, ciagle sie chichra i jest bardzo silny - chodzi juz przy meblach, trzymajac sie ich jedna reka. ida mu zabki, ale na razie nie ma dramatu. ale ich jeszcze nie widac i dlugo chyba nie bedzie jeszcze, bo na dziaselkach nic nie widze..
poza tym wreszcie maly nauczyl sie pic z butli i juz go odstawilam od cycka :-) cudnie latwo poszlo! szok![]()
ale mleka pije bardzo malo, ok 120-200ml max na dobe. za to je jak dziki, dobrze, ze chwilowo niezle z kasa, bo bysmy poplyneli na tych sloikach, kaszkach i owocach ;-)
Fiolek kochany i zaczyna gadac, normalnie takie kwiatki z tego wychodza, ze mozna pasc ze smiechu![]()
Dawid tez kochany bardzo ostatnio, widac, ze mniej stresow rowna sie lepsza atmosfera w zwiazku..
ja mam zajecia na uczelni, teraz sesja, ale jest fajnie i daje rade..

. Ja ostatni posiłek robię Michałkowi z gęstej kaszki ryżowej z owocami i podaję łyżeczką i też je zjada ze smakiem.
:-)
a wczoraj byl tez lekarz nefrolog u Vanesski,wyniki sa super ,przepisal nam jakis lek uodparniajacy drogi moczowe przed bakteriami
taka kuracja od 1 miesiaca do gora 3 ,zalezy co wyjdzie za miesiac w posiewie.Mowie wam ze odetchnelam z ulga:-)