Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wszystkiego naj naj dla Zosi Zuzi Michasia Dominikai Amelki:-):-):-):-):-) zdrowka i sprawiania mamusiom wiele radosci
Kamilka to mezus jest jak moj GTu akurat prawda z ta figurka a tak wogole to ja chodze wlasciwie tylko na piechote wszedzie no chyba ze jedziemy z malym na basen albo za miasto... i do mojej tesciowej sa 2 przystanki pod gore... a moj maz ostatnio wychodzimy z domu jedziemy do tesciowej ja skrecilam w jedna droge tak jak chodze na piechotke a maz w druga ja sie pytam gdzie idziesz a on ze na przystanekzalamal mnie..
a nie powiedzialam wam w niedziele zawozil mnie do szkoly a sam jechal z malym do tesciowej i ubralam Adasia dalam mu go a ja zostakam sie ubierac i zamknac mieszkanie jak zeszlam to sie przyznal ze spadl ze schodow z malymoczywiscie ucierpial moj maz... bo malego oslonil ale zalamka... potem patrze a ten tylek caly zdarty kregoslup i siadac nie moze bo chyba sobie kosc ogonowa stukl...
![]()
moj G to do sklepu obok pojechalby autem

:-):-)tak dziwnie tu bez Ciebie

gardlo mnie boli,tak mam suche,drapie az na wymioty ciagnie do tego ten katar

nie moge wydmuchac tylko zlewa mi sie do gardla az mne pociaga

ale to na odpowiednim watku plus filmik:-):-);-)
Teraz czekam aż mały szwędacz zgłodnieje i się upomni, to wtedy dam jej zupkę, może zje bez marudzenia 
i do tego rusza mi sie ząb 

ide smazyc nalesniczki.