Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kangurka Zobacz załącznik 111879 za "najtrudniejsze" 8 miesięcy w Twoim życiu :-)
Macierzyństwo to wielkie wyzwanie :-)
Składam najserdeczniejsze życzenia na rączunie Hani, Natalii i Nikol z okazji ukończenia ośmiu miesiączków!! :-)
ja też się dołaczam!!!!!!!!
Kangurka czy mozna podac psu czopek zeby ,mogl sie zalatwic? Bo ponoc chodzi i steka i widac ze mu sie chce,a mam takie czopki glicerynowe...A co do okladow to mialo byc ze na szyje sie kladzie..;-)
Najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow!
![]()

.
.
.
. Nie pomagaja pasty odkłaczające, olej w niewielkich dawkach, siemie lniane, no nic. Czasami nie ma nic przez dwa tyg. tak jak ostatnio. I jak sobie to uśwaidomiłam i zaczełam się bać kiedy to nastąpi, Monki dał czady 4 razy w ciągu dnia 
. W sobote idziemy z nim do feta. Otworzyła się koło nas klijnika, taka z prawdziwego zdarzenia. Kote też zabieram, bo trzeba w końcu ustalić co z drutem w jej nodze, czy tak już do końca będzie czy wyciągną.

chodze od trzech dni tak podminowana ze az musze sie chamowac zeby komus cos nie zrobic no i jeszcze bola mnie no wiecie a myślałam ze po porodzie to minie brrr
no ale zeby z kobieta nie mogla znależc jakiegos przystojnego dziadka ale chyba na starosc to juz mozna sie objawiac ze swoimi skłonnościami
.
) i teraz ćwiczy swoje zdolności wokalne i rytmiczne- piszczy, śpiewa i stuka klockiem o podłoge
.
.
.Pies ma ze 4 lata.

tylko chyba bede musiala znalezc inny kosciol bo przecierz slub wzielismy ale cywilny co dla kosciola sie nie liczy
Klaudia teraz spi wiec mam chwilke wolnego.
nie odzywa sie cos,biedaczka tak charuje po nocach
dolanczam sie:-)Składam najserdeczniejsze życzenia na rączunie Hani, Natalii i Nikol z okazji ukończenia ośmiu miesiączków!! :-)
jestem w szoku

dosc ze stara,najarana to jeszcze lesbijka

ale policja musiala miec ubaw

Aurelia ja z ksiedzem jestem po sasiedzkuWitam Was gorąco.
Dziś mam wolne, niestety nie jestem w stanie niczego nadrobić na BB, oprócz zamkniętego. Czekam aż Miki się obudzi i śmigamy się dotlenić.
Mam pytanie do Mam, które nie mają ślubu a ochrzciły swoje dzieci, dziewczyny, jak wyglądała rozmowa z księdzem, robili Wam problemy??![]()
ale i tak rozmawialam z wikarym ktory nas nie zna
zapytalam tylko jaki mamy stan...a ja nie zajazylam wiec pytam co

no dla siebie-aaaa bez slubu-acha
i tyle
G zaraz zaczal ze wezmiemy itd.klamal jak z nut

moze kiedys jak mnie nie wykonczy wczesniej
dalismy 100 na kwiaty i super
;-);-)

wyszla i poszla do innego

u nich to dopiero burdel

Kangurka pojechal jednak tesc z psem do weterynarza,ten orzekl ze to prostata i najlepiej by bylo jakby go wykastrowac.Pies ma ze 4 lata.
biedna psina
Sylwia zima? Brrr ja juz nie chce sniegu ....
ja tez mam dosc zimna![]()
starzeje sie
az zapragnelam znowu
Zaraz jest glodny i dzis jedzenie bylo z telewizorem ale o 2 ej w nocy

G wlaczyl mini mini i tak patrzyl na rybke jak spala
zjadl i usnal
ida gorne wiec od zatok,glowa itd chyba wszystko boli

\