Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czesc
Mam pytanie.
Zuzia ładnie juz siedzi, ladnie stoi na nozkach. Wspina sie i potrafi sama wstac. Jednak nie wiedziec czemu nie potrafi sama z pozycji lezacej przejsc do siedzacej. Nie wiem czy to normalne. Co mam robic, jak probowac ja uczyc. Jak podam jej raczki to sie podciagnie ale zeby sama to nie da rady. Bedzie sie drzec az ktos jej nie pomoze.
Prosze o rady
Pozrawiam

:-)moze sproboj ja polozyc i pomagac sie przewracac na brzusio,podciagnac nozki i siad
;-);-)w koncu usiadzie:-)umie juz tylko tylko musi wykombinowac jak tu sie przeturlac zeby usiasc:-):-):-)Witam.Ja tez w miare wyspana,choc Klaudia w nocy zrobila sobie przerwe w spaniu bo zatkany nosek miala,a nie da sobie nic przy tym nosie zrobic.
Co do oryginalnego serialu ta sa dwie czesci
Brzydula Betty i Eco Moda(kontynuacja kiedy to brzydula z Armandem sa juz po slubie maja dziecko....)
EDIT:
a tu jest wideo z tego serialu dla przypomnienia :-)

kiedys zucilo mi sie w oko chyba miala krecone troche wlosy ale jakos nie ogladalam nigdy
a polska jest fajna,nie mam do czego poownac wiec dla mnie jest ok
;-);-)
do tego zaczyna mu sie odrywac i nie umie tego przelknac
krztusil sie

ciagle latalm zeby sprawdzic czy oddycha

a w dzien nie kaszle
wlasnie wstal

Znalazalam takie infoCzesc
Mam pytanie.
Zuzia ładnie juz siedzi, ladnie stoi na nozkach. Wspina sie i potrafi sama wstac. Jednak nie wiedziec czemu nie potrafi sama z pozycji lezacej przejsc do siedzacej. Nie wiem czy to normalne. Co mam robic, jak probowac ja uczyc. Jak podam jej raczki to sie podciagnie ale zeby sama to nie da rady. Bedzie sie drzec az ktos jej nie pomoze.
Prosze o rady
Pozrawiam
Dla mnie rachunkowośc to zawsze była magia... Nie nawidzę jej. Ale podejrzewam że tylko dlatego, że miałam złego nauczyciela. Bo jak zrozumialam pewne rzeczy to to wszystko dosyc logiczne, tylko niestety ktos musi miec pojęcie jak to wytłumaczyc innym tak żeby bylo jasne.
Ja jednak i tak zdecydowanie umysł marketingowy jestem - nie rachunkowy![]()

A ja właśnie raczę się kawką
Brakuje tylko ciasteczka![]()
No właśnie mam tego pecha że trafiłam na kobietę, która ni w ząb nie umie wytłumaczyć. Szasta pojęciami dla siebie oczywistymi i często robi błędy. Potem trzeba ślęczeć nad podręcznikiem godzinami żeby rozgryźć na przykładach o co chodzi
A ja piję kawkę i jem pieguska, którego wygrzebałam gdzieś z czeluści :-)
- próbowałyście czy to jadalne dla dorosłych? 

Ale w tym względzie pewnie niewiele się zmieniło 
Byłam, byłam!kangurka jak masz minutę to zajrzyj na wózkowy. muszę się ciebie o coś zapytać :-)