Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja od samego rana mam doła, ale..."administracyjnego".Buziaki, Miłego Dnia...mam nadzieję, że Was nie dopadnie zimowo-wiosenna (nie wiem jak to nazwać) depresja

A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
ja od samego rana mam doła, ale..."administracyjnego".
znowu o czymś zapomniałam. gubię się w tych wszystkich papierach.
miałam wrócić do pracy, ale odpuszczę to sobie na razie.![]()

coz teraz czas na bezrobocie

A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
Na 13:20 idziemy do lekarza na kontrol z dziewczynkami.Nadal kaszla i katar maja ale juz mniejszy o wiele mniejszy
Nie dosc ze jak zwykle nie mysli ze nie mam zamiaru jeszcze z dziecmi nigdzie wychodzic,sa chore to bede cala w skowronkach jak milo spedze dzien w walentynki na zakupach

Maksio, Daruś buziaczków 150 na 9 miesięcy :-):-):-)A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)

my też nie lubimy walentynek, bo to komercja.Ja tez nie uznaje walentynek,moze gdybym byla nastolatka i miala chlopaka to wtedy tak ale teraz? A najlepszy jest moj malzonek,ktory zaproponowal mi kilka dni temu ze zawieziemy dzieciaki do tesciow a my sobie skoczymy w soboite na zakupy i ja sie rozerweNie dosc ze jak zwykle nie mysli ze nie mam zamiaru jeszcze z dziecmi nigdzie wychodzic,sa chore to bede cala w skowronkach jak milo spedze dzien w walentynki na zakupach
![]()

dobrze, że mi przypomniałaś, bo ja tez muszę. a i jeszcze powinnam wyprac spodnie na siłownię..
Idę ćwiczyć brzuszki, jak tylko zaczynam liczyć to Hania polewa ze mnie i tak ćwiczę dodatkowe partie brzucha bo ćwicząc jeszcze się śmieję hahah![]()

zawsze albo bylam sama w tym okresie to moj byly tez romantykiem nie byl
ja to mam pecha chyba
teraz tez G romantykiem nie jest
jakos zawsze bylismy w pracy,jakies kwaity tylko i tyle

Na urodziny kwiaty
zawsze na latwizne idzie
wiecie ze nawet nie bylam na takiej typowej randce,jakies kino czy cos innego:-
Teraz 18go G ma urodziny i jakos zawsze do tej pory tego dnia byly klotnie
juz mu powiedzialam ze o chyba jakas tradycja
teraz beda 4,zobaczymy tym razem

zobaczymy na co Konrad pozwoli
Dołączam się dozyczeń oczywiścieA ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)