reklama

Majóweczki 2008

Acha zapomnialam napisac ze u mnie nadal w sprawach lozkowych jest kiepsko.Wczoraj sie zgodzilam spelnic obowiazek malzenski ale niestety zeeero przyjemnosci:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:crazy:

reklama
Iwonka
U mnie też zero pociągu jak narazie, ale czasami obudzi sie we mnie takji instynkt, że sama siebie nie poznaję, trzeba wtedy szybko szukac męża dopóki sie chce hehe. ;-)

Witajcie dziewczyny
Ale nam się wiosna zrobiła u mnie jest cieplutko i świeci caly czas sloneczko. Jeśli chodzi o wagę to mam 4kg więcej.
Iwonka2006witam w klubie ja tez mam mniejszą ochotę na miłość niż przed ciążą,a podobno w ciąży zwiększa się ochota.

hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam od lekarza ale jestem zadowolona mowie wam.... infekcja sie skonczyla hehehe nie ma jest lepiej ranki tez nie ma a usg polowkowe mam 8 stycznia i powiedzial ze dowiemy sie plec chocby mial caly dzien siedziec ze mna w gabinecie hehehe:laugh2: bardzo sie ciesze cale szczescie ze jest lepiej:tak:

u mnie pochmurno ale sucho wiec fajnie zaraz sie wybieram do hurtowni jeszcze jednej ktorej nie widzialam jeszcze....

U mnie tez kiepsko z sexem, z tym ze ja mam sprawe ułatwiona bo moj facet za granica, wiec nie musze sciemniac...ze jestem zmeczona, głowa mnie boli itd.:-)
No ale jak juz przyjedzie za 10 dni to trzeba chyba cos sie poswiecic :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry