reklama

Majóweczki 2008

przepraszam was ze tu wtykam wam wozki ale tak sie nimi podniecilam ze nie moge jezze tyle taniej tak nie widzialam nigdzie :szok:

ide zaraz spac bo az glowa mnie boli od tego chodzenia i myslenia ktory wozek hehehe

reklama
Ja po wizycie przynoszę wieści: będzie u nas drugi chłopak. Sama widziałam, na własne oczy :)

Łania witam! Co cię trzyma na zwolnieniu? Jakieś problemy były? A musisz leżeć, czy niekoniecznie?

cfcgirl trzymaj się ciepło i szukaj wokół siebie miłych i pięknych rzeczy. Będzie lepiej :)

Też mam doła, ale jakoś sobie trzeba z tym radzić. Trochę mnie wizyta u gina i dobre wieści podniosły na duchu, bo dzień od rana był jedną wielką katastrofą.

Magdalenako GRATULACJE, a widzisz ja musze czekać jeszcze 2 tygodnie, bo lekarz wogóle nie zrobił mi USG, ale co tam usłyszymy ta wieść od razu we dwójke, także się cieszę.:-)

Magdalena - czyli sami faceci w domu.... cos czuje, że u mnie tez tak będzie :sorry:

:-)Wszystkim majowym mamom
duzo przyjemnośći w dniu dzisiejszych mikołajek :-)

witajcie po długiej przerwie :-)

ale żeście się rozpisały i to dobrze bo się coś tu dzieje :tak::tak::sorry2: trochę przeczytałam i odpisałam co nie co :-) później przeczytam resztę ;-):tak:

My napewno się wybierzemy na szkołę rodzenia bo podobno jest obowiązkowa jak się ma poród rodzinny czy to prawda??:dry:Ja mam pytanie od którego tygodnia najlepiej wybrać się do szkoły rodzenia??

anula - podaj te ćwiczonka też bym je chciała robić bo boję się nacinania krocza :wściekła/y:

kamilka - filmy spoko;-)

Wiecie co, ale mi się ciśnienie podniosło :wściekła/y:
Od 2 tygodni zbieramy ekipe na Sylwka i w zasadzie od poniedziałku mamy juz kase tylko nie możemy jakoś znaleźć czasu żeby jechać wpłacic. Dzisiaj małżonek dzwoni do tej restauracji i sie okazało, że nie ma juz wolnych miejsc :no:
Zreszta nie tylko w tej restauracji, którą wybraliśmy ale równiez w tych alternatywnych brakuje juz miejsc:angry:
A tak sie nagrzałam na ta imprezę :-(

reklama
Tolka23, fajnie, że własnie zadaałaś to pytanko na temat szkoły rodzenia, bo ja też dzisiaj o tym myślałam...znalazałm juz nawet namiary na taką szkółkę w Zamościu, ale wolałabym najpierw poczytać Wasze opinie na ten temat, żeby się jakoś nastawić... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry