reklama

Majóweczki 2008

reklama
kwiateczek pomalu szykuje Adasia urodzinki ktore wyprawiam w sobote..:-):-):-) dzis zrobilam ciasto Ptasie mleczko i parowki z serem i ogorkiem w ciescie nalesnikowym tylko nie slodkim;-);-) jutro na wieczor zrobimy 2 salatki z 1 gyrosa i 2 z kurczakiem i ryzem..

a robimy u mojej mamy na [podworku bedzie jeszcze grill i mysle dobra zabawa:-):-) dobrze ze uda sie wyprawic te urodzinki bo w sumie podwojne bo synus urodzil sie w moje urodziny:-):-):-)

porozkladam malemu zabawki piaskownice hutawke rowerek samochod i mysle ze damy rade... teraz juz wykapany wysmarowany i spi:tak::tak::tak:

Witam.
Dziękujemy za życzenia i Hanuli i Nikolce również życzymy wszystkiego najlepszego.

Kwiateczek ja też liczę na grilla a raczej na pogodę grillową. Kupi się jakiego mięcha i posiedzi na dworze. Tylko, żeby nie padało. No ale to jeszcze miesiąc do urodzin.

Byłyśmy dzisiaj na dworku w końcu legalnie, tzn po skończeniu antybiotyku. Długo nie posiedziałyśmy (jakieś 2h) bo siępogoda zepsuła i trochę pokropiło. Ale zawsze to coś. Trawniczek był Natalki. CHwilę usiedziała w piaskownicy. Jednak najlepiej jej sie spaceruje z nami za rączkę, sama na 2 nogach tak nieśmiało próbowała ale wiadomo nierówności terenu czynią swoje. Przyszedł do nas kot sąsiadów i mała ciągała go za ucho wiac dostała łapką po łapkach.

Ogólnie coraz lepiej idzie Natalce chodzenie. Jeszcze trochę i będzie śmigać. Jedna w tą, dróga w tamtą :szok::sorry::-D

Kochane Majóweczki - życzę Wam udanego długiego weekendu!! Ja będę pewnie miała problem ze znalezieniem czasu na BB, wybaczcie. W ogóle to do 12 maja będę pracowała nad ogromnym zleceniem i pewnie żeby jak najszybciej pracować i jak najwięcej zrobić, powinnam na ten czas odpuścić sobie przyjemności takie jak pisanie tu z Wami.
Zatem ściskam Was serdecznie, wszystkie cudowne maluszki, z góry składam życzenia z okazji roczków i do zobaczenia za jakiś czas!
Pewnie czasem zajrzę, ale niezbyt często. Buziaki i pozdrowionka!! :tak:

Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosienki z okazji 1 urodzin :-)
A takze najlepsze zyczenia dla Jagodki na pierwsze urodziny:-)
222.gif

Witam majoweczki.gdzie pedzicie na majowke? My dzis grillujemy z tesciami co prawda ale i tak bedzie dobrze iu pogoda dopisuje chco chlodniej jest o wiele niz wczoraj.Zycze Wam udanego weekendu majowego!

Kamilka ja bym juz nie robila salatek z miesem do grila na ktorym tez bedzie mieso tylko bez. Udanej zabawy zycze!

Kwiateczek pulpeciki wedle uznania i swojego przepisu,miesko jajo,moze byc troszke bulki tartej lub bez wyrabiasz pulpeciki male i ja obtaczam troszke w mace i albo lekko podsmazam alebo prosto do gotujacej wody wrzucam a jarzyny czyli marchew,pietruszke,kawalek selera starlam na tarce o grubych okach,pora pokroilam drobniutko i to wszytsko poddusilam na lyzce maselka i zeby nie tracic witamin z tych warzyw to tak na gora 10 minut przed koncem gotowania dorzuciac do pulpecikow,no i oczywiscie koperek sporo.Ja nie dawalam zadej wegety czy innych wynalazkow tylko troszke soli.Mozna jesc z ziemniakami lub ryzem jak ja fdzis dzieciakom zrobie bo lubia ryz.

Wszystkiego naj......dla Zosienki
machaa123272210886_art.gif

Iwonka,brzmi smakowicie:tak:warzywa to praktycznie jak na rybe po grecku a miesko to jest tu tylko wolowe i wieprzowe,mamna mysli mielone:baffled:zadko zdarza sie z indyka np:eek:musze kiedys zrobic:tak::tak::tak:dzieki

Unas nocka nawet super;-)czekam na tel od taty i jade po niego.oj bedzie stekania:-D:-D:-Doooo wlasnie napisal.narka kobietki.acha dzis napisze z mego wlasnego,osobistego laptopa.przyszedl modem i w koncu podlocze sie tez:-D:-D

Najlepsze życzenia dla Zosi!!

Dziś, jak przystało na święto pracy, posprzątałam trochę w domu i miałam gości - moje kuzyneczki, z których jedna jest chrzstną Igi. Byłyśmy razem na spacerku i było fajnie.
Widzę, że Wy też świętujecie na całego :-)
Przepraszam, że na tym wątku, ale czy macie takie domowe huśtawki? Jeśli tak, możecie wkleić jakieś linki na wątku zakupowym? Z góry dziękuję :-p
Dziubaski i wracajcie na bb, bo nudno i nie ma co czytać :sorry:

reklama
Miotka naprawde nie ma co czytac:no:ja tylko zaladam i wychodze:sorry:
Ja mam taka hustawke,zwyklak,od dziadkow:sorry:apropo,pisze z mego kompa:-D:-D:-Dale dziwnie:baffled:
poszukam fotek ale jutro bo na tym kompie nie mam zdjec:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry