reklama

Majóweczki 2008

Aniusia80- hej ja ci wspolczoje tego szykowania i stersu ale powiem ci ze to dosc przyjemny stres tym bardziej ze w urzedzie udzie szybko a pozniej to co tam robicie imprezke czy poczestunek itp ja sie obawialam ze rodzinka sie nie zgra moze byc drentwo ale bylo super...

ja mam wizyte 19 u gin i popoludniu mam osobno usg i sie moze dowiem przed swietami co slychac u dzidziusia i co bedzie??:tak:

wiecie co ze po tym wstercie do sexu co mialam przez pewien czas zapomniala jak sie go uprawia hehehehehe ale juz wiem i znow moge z niego zerpac przyjemnosc a myslalam ze taki dzien juz nie nadejdzie ze znow zapragne sexu:laugh2:

reklama
A wczoraj byliśmy w castoramie i obi zorientowac sie co do tych cudów do naszego budowanego domku. Mówie wam super niektóre rzeczy sa te płytki i te inne wykończenia ale to dopiero na wiosne bedziemy konkretnie wybierac teraz to ogrzewanie robimy i koszty sa niezłe :-(Ale tak fajnie wybierac cos sobie do własnego domku bo przedtem takie rzeczy budowlane to mnie nie interesowały.Jak by tak dobrze poszło to może w nastepnym roku bedziemy mieszkac sami u siebie ale bym sie cieszyła no zobaczymy.Ai tak jak facet widzi takie rzeczy to moze godzinami ogladac a jak chciałam zebysmy pojechali kupic ubranie i to w dodatku jemu bo tak tyje mi od ślubu ze sie nie miesci w spodnie ale dodam ze byl taki chudziutki ze szok 60kg przy wzroscie 1.90 wiec na razie powinien zebym ja go nie przegoniła ;-)A zagmatwałam sie no to skonczyło sie tak ze nic nie kupilismy bo nawet nie chciał nic przymierzyc a nie mówiac o dalszym oglądaniu No ale fajnie bylo bo miałam jakiegoś powera ale dzis to troche odchorowuje ale dobrze bedzie

pozdrowienia dla wszystkich i Iwonko ja tez jestem za tym nowym wątkiem z datami papa

A więc jeszcze raz: :-)
- ja mam juz jutro 11.12 wtorek
- Łania_W 12.12 środa
- Anulaa 12.12 środa
- Polka27 13.12 czwartek
- Aniusiasac 14.12 piątek
- Basiek 14.12 piątek
- Iwonka2006 17.12 poniedziałek
- Wigma 17.12 poniedziałek
- Niesia 18.12 wtorek
- Kamilka87 19.12 środa
- Puchatka 19.12 środa
- Madamagda 20.12 czwartek
- Mm81 20.12 czwartek
- Aurelia 21.12 piątek
Ciekawe która z nas przyniesie wiadomość o płci dziecka :-):confused:

Wigma nerwy juz jakies tam są, ale mysle ze bedzie dobrze. Jeszcze musimy ustalic menu w restauracji, odebrac obrączki, zamówic bukiet, kupic alkohol.
Sukienke juz mam jeszcze chciałam sobie cos na szyje kupic fajnego no i chyba sie troszke przybrązuje samoopalaczem bo bedziemy miec fotografa i nie chciałabym tak blado przy moim Marcinie wygladac, bo on ma ciemna karnacje.
U nas w Zabrzu Urząd Stanu cywilnego jest w remoncie, ale juz poobno go konczą. Pierwszy slub na nowo wyremontowanej sali maja udzielic w swieta, do tej pory były udzielane w Urzedzie Miasta! Wiec nam sie udało i tez bedziemy miec juz na nowej podobno super wypasionej sali.
A więc Dziewczyny 29 grudnia godzina 9:00 bądzcie myslami ze mną:-)

czesc dziweczyny!
Musialam sie dzisiaj pofatygowac do pracy, koszmar. Bede tu siedziala do 18. Ale juz za tydzien o tej porze bedziemy w drodze na lotnisko. Jeszcze tydzien tego koszmaru.
A prezenty; mamy pare pomyslow, ale cany tych pomyslow sa przerazajc wiec jeszcze pomyslimy np;zestaw wiertarek dla taty, czy polmtopa drugiemu tacie! Mysle ze to zbecydowanie za duzo! Musze wiec meza troche uspokoic. Ja standardowo mamom po fajnej perfumce i seksi bieliznie. Mamy do obdarowania tylko cztery osoby.
Kamilko czekam na zdjecia! Jak sie czujesz jako mezatka! Pierwszy raz jak moj K powiedzial do mnie zono, az zdretwialam! Ale to przyjemne uczucia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry