• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
W irlandii dzisiaj piekna pogoda, slonko swieci, nie trzeba pic kawy na poprawe samopoczucia.
Anusia bardzo wczesnie zaczynacia cala uroczystosc. Powiedz mi prosze jak to sie obdywa, najpierw slub cywilnyo 9 i wtedy sa juz wszyscy goscie? czy tylko rodzina? I trzeba zapwnic goscion pozniej jakies miejsca do przebrania i dac cos zjesc? Ja mialam slub konkordatowy na dodatek bardzo pozno, na 17.oo

netka- jesli robi sie tylko slub cywilny bez koscielnego to mozna nawet po nim zrobic juz wesele ale tak jak w moim przypadku to ja miaam slub cywilny teraz o godz 12 i mialam tylko najblizsza rodzinke i w domu obiadokolacje mae conieco a 23 sierpnia mam slub koscielny ale wtedy bedzie juz cala rodzina i wesele a teraz to tylko zaraz po cywilnym pojechalismy do domu mialam 18 gosci i super bylo :tak: wesolo i smiesznie ale niekoniecznie trzeba cos wyprawiac mozna wziac tylko slub i miec swiadkow z rodzicami i po kazdy moze isc do domu

dziekuje wam dziewczyny .... no i oczywiscie ze ja bylam i jestem bardzo szczesliwa i dobrze sie bardzo czulam dzidzius nie przeszkadzal i ubranko bylo wygodne nie bylo widac ze jestem w ciazy:-D

Netka a wiec u nas na slubie bedzie najblizsza rodzina, tzn ok 20 os. Pozniej po tej kilkuminutowej uroczystosci bedzie fotograf no a potem jedziemy wszyscy do restauracji na obiad, kawa i ciasto i kolacje. Impreza nie bedzie do pozna bo po pierwsze zacznie sie wczesnie a po drugie na drugi dzien jedziemy wczesnie rano na mała podróz poślubna do Zakopanego, tam tez spedzimy Sylwestra.
Ja ślub koscielny mam we wrzesniu przyszłego roku w 50-tkę mojej mamy :-)
No i tez impreza w restauracji :-) i tez jak u Kamilki bedzie juz cała rodzinka czyli kuzyni, wujkowie, ciocie, przyjaciele itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry