• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie ;-)

Kamilka suer zdjątka uroczytość super sprawa ;-) ciekawe czy ja sie doczekam kiedyś...

ja mam wizyte u ginka 17.12. mam nadzieje ze sie potwierdzi dziewuszka a jak nie to chłopczyk będzie ;-)

reklama
Hej mam pytanie tak od wczoraj wczoraj wieczorem w nocy i troche nad ranem miałam takie uczucie jakby brzuch mi pulsował i to takie nie do opanowania . Jak myślicie dzidzia by tak pulsowała , macica rosnie czy to coś niepokojacego? Byłam 3 dni temu u ginekologa i wszystko ok było tylko troche twardy brzuszek miałam ale chyba wtedy tylko. Wy jesteście bardziej doswiadczone to moze wiecie co to jest .

Czesc Dziewczyny:-)
Iwonka jak mi sie uda to załoze nowy wątek:-) jeszcze dzis!

Sylwia85 ten pulsujący brzuszek to nic niepokojącego, Twoj dzidzius ma czkawke:-) i własnie wtedy tak pulsuje brzuszek, ja tak mam kilka razy na dzien, szczególnie jak leze w wannie to widze:-)

Ja dzis ide do lekarza na 16, trzymajcie kciuki:-)

Czkawke na pewno bedziecie czuc jak dziecko bedzie mialo,jest to super uczucie:) Nie wiem od kiedy bedzie zauwazalne ale na pewno intensywne.
Piowodzenia na wizytach u gina! Zmykam do roboty i spadamy:)

Witajcie majóweczki
Kamilkobardzo ładne zdjęcia jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
Aniusia80trzymam kciuki może się już będzie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka. Jeśli chodzi o ślub to widze ze wszystko zapięte na ostatni guzik więc bedzie ok a potem wyjazd do Zakopanego ale Ci zazdroszczę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry