• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Niesie, Polka, Tolka - ja również nie mogę powiedziec że czuje ruchy maleństwa. Czasami jest jakies smyrnięcie, ale nie wydaje mi sie, aby to było to, zwłaszcza, że nieraz zdarza sie nieco wyżej niż powinno.:sorry2:

Aniusia - tez chciałabym sie w końcu zmobilizować do przystrojenia domu w klimaty świąteczne, ale ciągle brakuje mi na to czasu. Narazie mam wymówkę, bo mąż nie przyniósł mi jeszcze ozdób z piwnicy ;-)

a jesli chodzi o nocne wizyty w wc to jasna sprawa - 2 razy na bank! Staram się odnaleźć pozytywne aspekty tych wędrówek - i rzeczywiście mam taki. Mój Mieszko non stop odkrywa się w nocy i przynajmniej mam okazję iść go przykryć :-p

reklama
a ja tez chcialam kupic w tym roku nowa choinke nieduza bo ta co ma tesciowa to same kikuty a nie ramiona.... taka biedna ta choinka a najgorsze ze nikt sie nie zgadza a ja tak uwielbiam swieta i uwielbiam jak sa piekne a tak no to ta choinka mi szpeci wszystko....:baffled:

ja miałam taki czas, że biegałam własnie po 3-4 razy w nocy, ale od kilkunastu dni jakoś udaje mi się przespać całą nockę bez opuszczania łożeczka...a piję naprawdę bardzo dużo...bardzo mi smaukje woda BYSTRA -w ciągu 2 dni potrafię opróżnić 5-litrową butlę, :szok: oprócz tego oczywiście soki i herbatka

Ja tez pije duzo wody niegazowanej oczywiscie, mi smakuje Dobrawa, podobno najlepsza dla kobiet w ciązy i robienia mleczka modyfikowanego dla noworodków i dzieci.
Ale soki mi nie wchodza za to, ewentualnie napoje z Tymbarku :-)

Witam Was, u mnie piękny słoneczny dzień, bez grama śniegu. Święta zapowiadają się u mojej babci oraz rodziców ja mam z głowy szykowanie, lae pewnie mamie trzeba będzie pomóc i nie ma żadnych taryf ulgowych dla mnie:-)

Aniusiac
gratuluje synusia. czy jakaś kreseczka w końcu sie ujwani, ciekawe kto chowa w swoim brzuszku dziewuszkę, może ja? hehe ja sie śmieję ale czuję na 80 % że chłopaczurek, tak się zarzekam a potem wyjdzie szydło z worka, a zresztą mi to obojętne, ale chciała bym już wiedzieć.;-);-)
Ja latam do kibelka w nocy standard 3 razy, ale ostatnio zaszalałam i odwiedziałam toalete chyba z 6 razy.

Aniusia80
jak tam nerwy przedślubne są?

:-D Dziekuję bardzo za gratulacje :happy2::happy2::happy2: ja do dzisiaj tez miałam nadzieję, ze będzie dziewczyneczka, a tu taki psikus....:tak: ale najważniejsze, ze jest zdrowiutki, ma silne serducho i kopniaki tez niczego sobie, zwłaszcza wieczorkiem pokazuje co potrafi:-D:-D:-D Ciekawe, jakie wieści przyniosą pozostałe dziewczyny, które mają na dzisiaj wizytę...trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości :tak:

Ja juz tez prawie nie chodze w nocy do wc ale to pewnie przejsciowe,z Vanessca cala ciaze latalam a szczegolnie w ostatnim trymestrze...
A z napoi ja pije prawie tylko zielona hrebate w butelce Nestea,zadna woda mi nie podchodzi,zreszta nigdy nie lubilam pic zwyklej wody chyba ze sobie jakis sok doleje do niej....oprocz tego pije soki i mleko.......

reklama
Madamagda jeszcze tak o tym intensywnie nie mysle, chyba sie zacznie od poniedzialku, jak juz bedziemy wszystko zapinac na ostatni guzik, najbardziej boje sie ze sie nie zmieszcze w sukienke.:-p W tym najblizszym tygodniu musimy prawie wszystko pozałatwiac, bo potem juz swieta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry