• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
He He lepiej to wypluj! :-) A jakiego szczegolu najbardziej nie umiałas sie doczekac?
Białej sukni? Bo ja ją dopiero załoze we wrzesniu przyszłego roku, ale lepiej pozno niz wcale:-)

Cześc dziewczyny
Ja latam do kibelka kilka razy dziennie a w nocy 3/4 razy. Z sikaniem nie mam problemu. Gorzej z numerem 2 :-(. Dziewczyny czy w ciąży mozna jakiś środek na hemoroidy wziąść, bo chyba mi sie ten wstydliwy problem przytrafił. :zawstydzona/y:??
Iwonko ja też chce kupić monitor oddechu. Sprawdzcie dziewczyny na amerykańskim ebayu. Wiem,że w Stanach tego typu sprzęt jest tańszy niż w Europie. Także warto sprawdzić.
Aniusia czeka cię piękny dzień. Powtórzę za Madzią, ja się też chyba rozwiodę i się zaraz pobierzemy , bo ślub, wesele , fantastyczna sprawa. Pod tym adresem jest galeria zdjęć z dnia mojego ślubu , zapraszam Galeria

Aniusia
ja tam tesknie najbardziej za tym naszym spojrzeniem w kościele przy przysiędze i ogólnie tym emocji, tych przygotowywań w tym dniu, naszego pierwszego tańca, choc dla mnie był bardzo stresujący. Ogólnie cały dzień był piekny, przecudowny, wszystko sie ułożyło po naszej mysli.:-)
CFCGIRL
Przecudowna sesja, przepiekna suknia, jestem pod wrażeniem. Braliscie ślub rok po nas, a i nawet zauważylam że jestes moją imienniczka Madziu.

Madamaga ja tez boje sie tego pierwszego tanca, spojrzen, boje sie ze sie rozrycze ze szczescia a juz napewno zadrży mi głos! Mysle ze teraz w Urzedzie Stanu to bedzie pikuś, chcieliśmy od razu wziąść konkordatowy, ale z racji tego ze Marcin nie mogł zerwac kontraktu za granicą to musielismy wziasc narazie cywilny no a do koscielnego to trzeba chodzic na te nauki przedmałzenskie. No ale nie żałuje, we wrzesniu bede piękną mama:-)
A nie wiecie moze czy jak juz sie jest mamą to wtedy nie zakłada sie bialego welonu? Bo słyszałam własnie takie cos od kolezanki...:-(
cfcgirl piekne zdjecia, taka przyjemnosc to pamiatka na całe zycie :-) My we wrzesniu tez bedziemy miec sesje z czteromiesiecznym dzidziusiem :-) Ciekawe czy ubiore mu garniturek czy rożową sukieneczkę :-)

aniusia80
tym sie nie kieruj, tez to słyszłam, ale sądzę że nie powinnas słuchac koleżanek i jak bedzie ci to pasowac to załóż welon.:-)

cfcgirl - superanckie fotki, widac na nich, że miałaś wrzucone na luz - nic tylko brac przykład z takiej postawy.
Mówię Ci Aniusia, najważniejsze jest podejście do sprawy. To jest cudowny dzień i trzeba czerpać z tej cudowności ile się da bo to w końcu raz w życiu!
A co do tych zwyczajów, czy jak to tam nazwać to ja słyszałam, że kobieta, która ma juz dziecko nie powinna zakładać białej sukniu tylko np w kolorze ecru.
A ja akurat miałam odwrotna sytuacje: mamą nie byłam a sukienkę miałam właśnie ecru.
Kieruj się swoim gustem kochana, a nie jakimiś starymi zwyczajami. Ty masz się dobrze czuc i pięknie wyglądać!

Aniusia mi siostra zakonna w mojej parafi powiedziala ze ja i tak juz bialej sukni nie zaloze bo popelnilam grzech i mam dziecko.....i wogole robila problemy z chrzcinami dziecka bo jestesmy bez slubu koscielnego....pojechalam do innej parafi i tam po wysluchaniu reprymendy dziecko nam ochrzcili i namawiali serdecznie na slub nawet taki od reki....
a tu masz forum slubne i wszystkiego sie dowiesz o zwyczajach i wogole od A do Z i o tym jak postapily inne panny mlode...polecam �lubne Forum Dyskusyjne serwisu netwesele.pl (Powered by Invision Power Board)

Cfcgirl super zdjecia i naprawde wygladalas na nich zupelnie bez stresu:)

Nie wiem czy podczytujecie Lipcowki2008 a jest tam dosc smutno i dziewczyny maja problemy...

Dziewczyny dziękuje za dobre słowa. Wrzuciłam na luz rzeczywiście. Uznałam,że ten dzień się nie powtórzy, więc trzeba być sobą.Ja jestem z natury bardzo szaloną osóbką, zresztą tak jak i moja mama. Uwielbiamy się bawić. W dniu ślubu nei udawałam więc zmanierowanej panny młodej, tylko byłam sobą. Nie przejmowałam się niczym, nawet jak mi gołąbek sukienkę ubrudził.Śmiechu trochę było i już.
Tego życzę przyszłym pannom młodym, luzu , uśmiechu i wspaniałego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry