reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Karola ale suwaczek ci zle chodzi ciazowy:tak:bo jeszcze ponad 200 dni do konca a u ciebie jest 177dni?Alez jestem dociekliwa co:-D:-D:-D:-D

reklama
A ja to bym chciała chłopca...Na początek oczywiście:-):-)
Wiadomo, nie ważne jaka płeć, byleby zdrowe było:tak::tak::tak:
Ech....jeszcze 8 miesięcy.
Pozdrawiam wszystkie majowe mamusie.

Dziewczyny czy wy tez macie sensacje zoladkowe,bo mnie co i rusz nekaja:eek::eek::eek:
A to moj brzuch na kilka dni przed porodem Vanesski.:tak::-)Zgrabny,tylko 12 kilo mi przybylo;-)

Aurelia zleci ten czas ale ostanie miesiace a szczegolnie 8-9 to tak sie ciagna w nieskonczonos a kobieta ma juz dosc tego ciezaru.No ale potem super final:)

cześć ;-)
mam nadzieje ze mogę przyłączyć się do Waszej grupki ;-)
Ola my juz się troszkę znamy, nie jedno nas łączy ;-)
wszystkie pozostałe dziewczynki witam z równie wielką serdecznością ;-)

co do sensacji żołądkowych a razie ich nie mam i obym nie miala, b z Wiktorkiem to omdlenia na przemiennie z wymiotami przez 4miące koszmar...

co do płci dziciątka nam marzy sie dziwuszka, ale jak bedzie chłopak nie zrobimy tragedii tym bardziej ze z nimi to już mam wprawę...

minka witaj i rozgość się:-) im nas więcej tym weselej :tak::tak:mam nadzieje że ta ciąża przebiegnie dla Ciebie dużo spokojniej bez sensacji o jakich wspomniałaś:tak::tak:
Iwonko mnie ciągle muli i juz czasami to bym chyba wolała jednego malusiego pawika od tego ciągłego uczucia że zaraz a potem nic :eek::eek:
Aurelia życze tego chłopca na początek:-):-)

reklama
A NO PRZYSTOJNIAK PO TATUSIU;-)MNIE TEZ WZIELO NA WSPOMINKI :-)TO MOJ BRZUSIO W OSMYM MIESIACU:-pMNIE PRZYBYLO 11KG JAK DOBRZE PAMIETAM:-)

Do góry