Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dzień Dobry,
U nas znów słoneczko grzeje, zaraz wynoszę pranie i chyba zabiorę się za malowanie nowo kupionej piaskownicy dla Ami, co jakiś czas słoneczko się chowa, ale ważne, że nie pada (odpukać) :-), z całych sił przesyłam Wam trochę tego "mojego" słoneczka :-)
STO LAT DLA JUBILATÓW!!!
Wczoraj zaszalałam na allegro, nakupowałam pościeli, ławę do łazienki i inne duperele, jak zobaczyłam ile wydałam to się za głowę złapałam- znów wpadłam w szał zakupów allegrowych- matko uzależniona chyba jestem
Uciakm na powietrze, bo córa już mnie ciągnie
Miłego Dnia
U nas znów słoneczko grzeje, zaraz wynoszę pranie i chyba zabiorę się za malowanie nowo kupionej piaskownicy dla Ami, co jakiś czas słoneczko się chowa, ale ważne, że nie pada (odpukać) :-), z całych sił przesyłam Wam trochę tego "mojego" słoneczka :-)
STO LAT DLA JUBILATÓW!!!
Wczoraj zaszalałam na allegro, nakupowałam pościeli, ławę do łazienki i inne duperele, jak zobaczyłam ile wydałam to się za głowę złapałam- znów wpadłam w szał zakupów allegrowych- matko uzależniona chyba jestem

Uciakm na powietrze, bo córa już mnie ciągnie
Miłego Dnia

bola mnie ramiona
jestem jak rak.do poniedzialku ma byc chyba pieknie wiec trzeba skorzystac.Placek rewelacja,ide na odpowiedni watek,pokaze wam jak w srodku wyglada.pyszny choc jednak capuccino bardziej mi smakowalo

Ja już spakowana od miesiąca. Teraz codziennie użądzamsobie dłuuugie spacery z Zuzią żeby wcześnie się rozpakować ale brak efektów jak na razie.