szopek
Mama Kniazia Burubara
Witam.
kwiateczek- zdrówka życzę.
dotkass- pisałam ci. Jak pensjonat...
hannah- dobrze, ze miałaś gdzie uciec.
Anusiasac- zapraszam do nas kiedyś w weekend, może na wędki. Tylko mój mąż to jest taki zakręcony na punkcie ryb, ze by skatował twojego opowiesciami. Już mu zachodzi pod paranoję.
Ja bym kimała dzień cały a nocą szalała. Taki ze mnie typ. W ciąży jak byłam to się o 5 kładłam a pół dnia spałam.
Teraz to tez siedzę codziennie do północy, nawet dłużej a przecież w nocy co chwile pobudka do tego mojego głodomora. Rano lecę na ryj. Jeszcze 2 pobudki mogę zdzierżyć ale ostatnio potrafi jeść 4 razy w nocy , gdzieś od 2 mu się zaczyna. Muszę go brać na ręce, iść do kuchni i wszystko jedna ręką szykować.
W dodatku ciągle mama, mama, jak go na chwilę dziś zostawiłam u rodziców to zaczął walić głową w podłogę i wyć za mną.
kwiateczek- zdrówka życzę.
dotkass- pisałam ci. Jak pensjonat...
hannah- dobrze, ze miałaś gdzie uciec.
Anusiasac- zapraszam do nas kiedyś w weekend, może na wędki. Tylko mój mąż to jest taki zakręcony na punkcie ryb, ze by skatował twojego opowiesciami. Już mu zachodzi pod paranoję.
Ja bym kimała dzień cały a nocą szalała. Taki ze mnie typ. W ciąży jak byłam to się o 5 kładłam a pół dnia spałam.
Teraz to tez siedzę codziennie do północy, nawet dłużej a przecież w nocy co chwile pobudka do tego mojego głodomora. Rano lecę na ryj. Jeszcze 2 pobudki mogę zdzierżyć ale ostatnio potrafi jeść 4 razy w nocy , gdzieś od 2 mu się zaczyna. Muszę go brać na ręce, iść do kuchni i wszystko jedna ręką szykować.
W dodatku ciągle mama, mama, jak go na chwilę dziś zostawiłam u rodziców to zaczął walić głową w podłogę i wyć za mną.
, z tym, że ja chyba jednak załatwię to pro forma- drogą mailową- zwyczajnie do pracy mam już za daleko ;-), co do objawów, albo sobie uroiłam, albo rzeczywiście coś jest na rzeczy, ale ciągną mnie jajniki i dół brzucha, cycki czuję jakby większe, ale coś czuję, że sobie wymyślam te objawy, choć z Amelą następnego dnia po zapłodnieniu, swędziały mnie piersi tak że non stop się drapałam...

moze te osoby,po jednej w wagonie znacza pojedyncza ciaze
nie wiem co to bylo,tak nagle.ide dac mu sosik.
Najgorsze jest to że nie wiem jak się zabrać za tą zbiórkę żeby cały mocz trafił do butelki