Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale juz spokojniej jest...

Ale to pewnie dlatego, że byliśmy w kiepskim hotelu, bo mój tato jak zwykle oszczędzał. Nadmienię jeszcze, że kelnerzy z tego hotelu sypiali na takich barłogach (łóżkami to ciężko nazwać) razem z wyleniałymi owcami.O matko! SZOK! Mi też te żarcie (bo jedzeniem tego nazwac nie mozna) nie smakowalo:-/Aniusia, ja jak byłam w Egipcie, to prawie nic nie jadłam, strasznie mymlaste wszystko było, brejowate. A jak nam podali raz mięso, to nawet kot nie chciał go tknąćAle to pewnie dlatego, że byliśmy w kiepskim hotelu, bo mój tato jak zwykle oszczędzał. Nadmienię jeszcze, że kelnerzy z tego hotelu sypiali na takich barłogach (łóżkami to ciężko nazwać) razem z wyleniałymi owcami.
do tego z G ciche dni
szkodnik jest jak zawsze
antybiotyk dalej bierze ,ma na 10 dni wiec trzeba.Dzis widzialam gardlo,dalej czerwone w srodku
az rope mial
jakies dziadostwo sie przyczepilo
myslalam ze bedzie oslabiony po antybiotyku ale moje na moje dziecko nie dziala
szkodni jest jak zawsze
czasem mysle o takich rzeczach co jakby nas cos takiego spotkalo i chyba wolalabym zginac tez bo smierci dziecka bym nie przezyla:-

Idziesz na pogrzeb?