iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Teraz sobie przypomniałam i to chyba nazywa sie PULNEO ten zamiennik.My mielsmy go własnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sylwia ale masz kiboli majówkowych. Do bojuuu, do bojuu!!! Cyyyyprian, dajesz, dajesz!Sylwia, ja też ciągle wchodzę i sprawdzam, czy to już może. Komórkę też na wszelki wypadek mam pod ręką, jakbyś to do mnie eska wysłała. Trzymam mocno kciuki!
Śliczne macie pościele. My jedziemy na ikeowskich, bo ostatnio się przejechałam na tej z hello kitty.

;-) I tak muszę jechać, bo mąż tak entuzjastycznie mył kibel, że złamał szczotkę, a tam można kupić taki wkład

ale nadeszła wielka chwila i nic trzeba bylo jechachac.Tyle że to byla noc,zadzwonilismy po R siostre i ona przyjechała szybko.A Vanesska spała i nawet nic nie wiedziała.Ty masz jeszcze tesciowa na miejscu,mama twoja pewnie zajrzy,Bedzie dobrze.Ja to sie poplakalam jak wyszłam przed szpital zobaczyc sie z Vanesska bo ona wejsc nie mogla na oddział,tylko żyłam odliczaniem kiedy wroce do domu!Moj R tez nie wiedzial nawet gdzie sa nawet ubrania dziecka mimo ze mu ciagle o tym przypominalam.Jakis czas przed porodem duzo rzeczy kazalam mu robic przy dziecku zebym widziala że to potrafi,tez wlasnie np robil mleko ,czy ubieral.
.Do tej pory moje dziewczyny sa tylko za mną,i tylko ja ciagle musze cos przy nich zrobic,bo od taty Klaudia np nie wezmie mleka,Vanesska nie pozwala zeby tata ja wyjmowal z kapieli,,mozna by wyliczac.Ale prawda jest taka że jak mnie nie ma ,bo gdzies tam wyskocze na chwile to wtedy tate inaczej traktują
to tylko przy mamie takie zachowanie maja.

;-)
co do ubierania dzieci to wszytskie te chlopy takie same.G tez jak Konrada ubierze to musze go przebierac
:l-D potem krzyk,sama zrob
Poprostu nie maja gustu
Konrad duzo rzeczy nie chce robic jak G jest w domu,tylko z nim.Np kapanie tata musi byc,karmienie moja sprawa,ubieranie nikogo bo nie chce z checia sie ubrac,wiecznie lapac trzeba
od malenkosci
Spanie z tatusiem choc ostatnio cos mu sie zmienia bo lezy z G i nagle mama choc tu
Zalezy od dnia,czesem robi cos chetnie ze mne a czesem z G.
nie mam sie czym martwic jesli chodzi o to i za ok pol roku mam wrocic i powtorzyc rezonans
a jak bedzie bolalo jesc tabletki i nie jak boli tylko caly czas
nie dlugo bede potrzebowac watroby

mały miał dzinsy jakies wytarte katane dzinsowa za mała a pod spodem koszulke wieksza od katany dwa razy jak mu zapinal ta katanke to chyba go polozyl na podlodze i noga upychał bo w innym wypadku nie mam pojecia jak mu to wyszlo