Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ostatnio wyszło ze nasza córeczka nie ma prawa miec do domu, w ktorym będzie bo oj R stwierdzil ze dziedzica "fortuny" to on juz ma! i jak przeciez nie podzieli domu na pół... nie mówiąc o innych rzeczach... pierworodny syn to coś dla wielu! chyba Ola też sie ze mną zgodzi?!
zapisane i ja zapytalam co z maleństwem to chyba powstał problem
ale czytajc ostatnie Wasze posty strasznie mi smutno ze niektóre z Was maja naprawde niezbyt rózowo:-(, przykro ze pomimo tego ze jestescie teraz w takim okresie zycia ze nerwy i stres to ostatnie rzeczy które sa Wam potrzebne i zamiast promieniec ze szczescia musicie sie borykac problemami
Badzcie dzielne napewno z biegiem czasu wszystko sie jakos ulozy
TRZYMAM KCIUKI!!!!
i to niestety nie brzusio! Ruchów dzidzi jakos jeszcze nie czuje choc wydaje mi sie ze delikatne szuranie od srodka czulam pare dni temu tylko nie wiem czy to TO????bo to moja pierwsza dzidzia, a juz naprawde nie moge sie doczekac porzadnego kopniaczka od malego lokatora

super bylo duzo sie dowiedziala okazalo sie ze mam rwe kulszowa i stad ten bol biodra i plecow i nogi... i to podobno nie prawda ze pijac mleko czy bawarki i inne specyfiki powoduja naplywanie mleka wystarczy duzo pic i to nawet wody...