Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie, że tak szybko doszłaś do siebie.Ja też się witam.
Kwiateczek, to jest najlepszy sposób żeby dziecko się nie rozczuliło na maksa. Ja też tak robiłam, no ale moja skrzywiła się przez 2 dni, a potem już nawet nie miała czasu żeby mnie ucałować. Kondzio na pewno się przyzwyczai, tylko musisz go konsekwetnie zostawiać i nie robić przerw.

i mimo że była mniejsza przy porodzie od Hani to już troszkę ją przegoniła z wagą (Hania dokładnie w tym samym wieku 7 tygodni 6040 g).
. Dzwoniłam do gina i kazał przyjśc jutro ale cięzko sie zarejestrować i nie wiem czy się dostanę. 

tzn z alternatywnym sposobem pozbywania się materiału genetycznego.ja chyba o czymś innym myślę
Dostałam wczoraj arkusz diagnozy przedszkolnej i Vanesska dostała 2 punkty wiecej niz przewiduje punktacja ;-)znaczy to ze nadaje sie do szkoły;-)

Pytalam sie czy potem jeszcze plakal ale nie:-)Dzis tez byl wyspany,tatus wzial go do siebie do spania,nie sluchal wcale mnie ze on go od nas uzaleznia jeszce bardziej pozwalajac mu spac cala noc z nami.ale nie obudzil sie w ogole
nawet na siku,mialam odstawic na noc pampersy bo zadko byl mokry.myslalm juz o tym od 3 dni i wlasnie od 3 dni sika