• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Moja Klaudia tez ma ciasnawo w foteliku,ale teraz jak juz ciensze ubranie jest lepiej ,a latem to juz wogole bedzie ok.Ale ostatnio jechała w foteliku siostry i w nim dobrze siedziała i nie jest wogole za duzy.
Hulajnoge ma juz od zeszlego roku,smiga na niej ja oszalała:szok::sorry: i rowerek biegowy tez juz ma od wczoraj:tak::tak::tak: ma 12 cali i jest dobry,siedzac na siadełku stóp na płasko nie opiera całkiem o podłoge.Na razie próby na niom sa kiepskie,nie łapie co i jak,ale w domu to nie ma za bardzo jak sie popisac.,za to druga tez na nim jezdzi i sa juz postępy:tak::tak::tak::tak::tak:ladnie sie odpycha dwoma nogami na raz i jedzie :tak: i nawet prawie 6 latka na tym biegowym małym rowerku swobodnie siedzi i nie jest wcale na nią za mały.Nie wiem co kupimy na urodziny.Chce jeszcze kupic tradycyjny rowerek,ale nie bede czekac chyba do urodzin 2 miesiace....byc moze bedzie to wczesniejszy prezent.

Nie wiem czemu ja miałam takie problemy z tym firefoxem 4 ...... mam spowrotem poprzednia wersje. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w niedziele:-)

My mamy dla malego fotelik od 0-18 kg ale on tam ma miejsca jeszcze duuuzo chyba z kwiateczkiem mamy ten sam:tak::tak:

Zmykamy na obiad do mojej mamy i na kawe wiec w domu juz nie pije:tak:\

Milego Dnia

hej

Kamilka super, ze Adas jest zdiagnozowany. Fajnie, ze nie musi nosic okularow.
Gratuluje zdanego egzaminu.

Hannah swietny efekt. Zazdroszcze silnej woli, ja nie potrafie byc tak systematyczna :zawstydzona/y:

Keyko z czym robisz pierogi?? Ja ostatnio zrobilam az 40 ale chyba ciasto za cienkie i za duzo farszu w pierogu bo sie rozpadly podczas gotowania :-(

U nas od dawna juz Ania jezdzi w takim foteliku. Do tego mniejszego tobi maxi cosi niestety srednio sie miescila i ciezko mi bylo ja do niego wcisnac nie uderzajac jej glowa o framuge. Szkoda bo w tym obecnym jak zasnie to jej glowa zwisa :eek:

Na urodziny Ania dostanie autko na pilota i moze takie nintendo bo widzialysmy ostatnio i jej sie bardzo podobalo. Muszę też jej kupić jakiegos pieska pluszowego bo zabrala kuzynce i nie chce oddac.

pola śliczny ten fotelik co macie, my z kolei kupiliśmy już wcześniej taki na 9-36kg, jestem z niego zadowolona, bo Ania pojeździ w nim chyba do czasu aż nie będzie musiała jeździć z fotelikiem

Fotelik dostałam od chrzestnego Szymona. Niby super bezpieczny w testach ADEC czy jakoś tak :-), ale powiem Wam, że dla mnie niewypałem było to, że nie dziecko nie jest zapinane w pasy. Zwłaszcza na samym początku, kiedy Szymonowi zdarzało się wariować i nudziła się jazda, po prostu wypychał ta nakładkę i wtedy d...pa a nie bezpieczeństwo, skoro nie był dobrze przypięty, a nie zawsze można się zatrzymać i poprawić fotelik, zwłaszcza, jak się jedzie samemu z dzieckiem.
Właśnie w niedzielę oglądałam ten graco, który pokazywała Iwonka i chyba go kupimy.

Kamilka gratulacje!!!

Miłego dzionka

Witam.Zaraz na tvn beda mówic o rowerkach biegowych:tak:
a my wczoraj kupilismy jeszcze normalny z pedałami,wiec mamy już komplet.Kupiliśmy jednak 12 cali poniewaz w przyszłym roku Klaudia dostanie rowerek po siostrze 16 cali a Vanessce kupimy 20cali. Foto w galerii nowego nabytku ;-)

Na urodziny moze uda sie kupic ptrezent zbiorczy i kupimy jakies cos na akumulator,jakis skuterek albo take dwu osobowe auto. Sa naprawde okazje na allegro. Nie wiem jeszcze zresztą.....

Ostatnia edycja:
Dziekuje za Gratulacje:-):-):-) ale to narazie teoria oby z takim samym rezultatem byl praktyczny:happy::happy::happy:

A ja juz dawno po pracy i tak dziwnie mi troche jak juz jestem w domu:rofl2::rofl2: Normalnie wrocilabym za godzine:blink: Ale za to moge wybawic sie z Adasiem choc jeszcze wyszedl z tata na dwor:sorry2::sorry2: ale dzis poszlaelismy az mnie plecy bola:baffled:

Iwonka- Twoja Klaudia to taka powazna dziewczyna taka dorosla.. Ale sliczne masz dziewczyny :tak::tak:

Witam.
Natalka ma rower 12-calowy po siostrze. W tym roku jeszcze nie jeździła ale w zeszłym jeszcze jej nie szło. Ania jeździ na 16-calowym ale jeszcze z kółkami. Ciekawe, czy sięw tym roku odważy. Fajne są te rowery biegowe ale już nie mam gdzie tego trzymać więc odpada. Kiedyś nauczą się dziewczyny jeździć.
Co do fotelików to Natalka jeździ w takim ale starsza wersja. Natomiast Ania ma taki i kiedyś Natalka w nim jechała - całkiem dobrze wielkościowo wyglądała więc chyba niedługo jej zmienimy fotelik.

reklama
Witam.
iwonka- nie podkreślało mi, ze są nowe posty w wątku ze zdjęciami- stąd przeoczenie.
O linka pytałam, bo ostatnio grzebałam w tylu wątkach o rowerkach, ze już mi się kitrasiło co gdzie widziałam.
Kwiateczek- nie tyle jednak o same kalosze mi chodziło a o cenę. Jakby nie patrzeć gumiaki, walonki a cena jakby były ze skóry jednorożca.

Dzięki za odzew fotelikowy.
Miku często usypia podczas wojaży i chyba w tym doroślejszym , będzie mu głowa dyndała. Nasz chicco ma taka "poduszkę" pod głowę, wiec jest wygodniej.
Rozpoczęłam temat fotelików nie w tym wątku- biję się w pierś.

Jakiś super prezentów urodzinowych nie zamierzam kupować, ani zamawiać u rodziny.
Do pokoju trudno wejść tyle tego a bawi się w szafie w jazdę samochodem, albo garnkami w perkusję, rozdaje wszystkim wyimaginowane kulki, chodzi po domu na czworaka i miauczy.

jo-anna-on szczęka mi opadła jak zobaczyłam zdjęcia. Ania to już taka duża dziewczynka. Nie do wiary jak czas leci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry