reklama

Majóweczki 2008

Oj Kamilka biedna wpołczuje ci.......Coś czesto ci sie to zdarza Nie mozna temu jakoś zaradzić?

Keyko ja kawki nie mam ochoty,chyba sie połoze bo pęka mi głowa,kaszel; okropny bolący fuj.

A co zrobiła ,kupe? Moja Klaudia znowu odpukac spi bez pieluchy od dwoch tyg i jest sucho.Oby tak zostało.

reklama
Iwonka to była kupa i jeszcze mega bąk:szok:. Wczoraj na obiad dla Miśki i siebie zrobiłam misko z indyka z brokułami i groszkiem, żeby Miśka zjadła coś pożywnego i to chyba wywołało u Olki ból brzucha. Chociaż wcześniej też jadłam takie rzeczy i nic jej nie było. A Miśka niestety nadal w pieluszce śpi. Wczoraj chciała bez, ale mialam przeczucie i założyłam jej. W nocy się często odkrywa, a jak zmarznie, to sika. Jak by się zsikała bez pieluchy, to by zaczeła się drzeć i obudziła by pół bloku.

Też bym się położyła, ale muszę przynajmniej część ubrań Miśki poprasować.

Witam witam.
Szopek moja starsza wyciera nos w rękaw a młodsza - rękaw w nos ;-)

Jestem po urlopie, buuuu... ciężko było wstać. I jeszcze ta pogoda pod psem...

Iwonka zdrówka życzę. Ja w zeszłym tygodniu też zdychałam ale już mi prawie przeszło. Pogoda dobra na rozwój choróbsk.

Kamilka Ty znowu rwę masz? współczucia.

Nataly śpi już od jakiegoś czasu bez pieluchy. Ona w ogóle potrafi długo nie sikać :wściekła/y:.

Pralka mnie woła - bleeee... PA

Witam wieczornie:tak:

Jestem po zaszczykach i fige z makiem mi sie polepszylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: Juz nie mam nerwow kaza mi wstawac ale jak wstaje to potem caly dzien chce sobie odrabac noge:-(:-(:-( A ja mam 2 raz rwe od hohoho Ostatnia mialam w ciazy:sorry2: potem jak adas mial byc chgrzczony dostalam korzonki i teraz znow rwa:no::no::no: Najgorzej bedzie z praca nie wiem czy beda na mnie czekac :confused:

Dzis ogloszono wyniki do przedszkola i Adam sie nie dostal:sad::sad::sad::sad: Nie ja sie pochlastam chyba:angry:

A z kolejnej kiepskiej sprawy to prawdopodobnie moj maz straci prace:frown::frown::frown: oby nie ale jesli wezmie jeszcze jeden dzien wolny na cokolwiek to prawdopodobnie straci:-(

Jezeli chodzi o sikanie w nocy to u nas z tym spokoj:tak: Adas nie sika juz od pazdziernika:-)
To milego wieczorku:sorry2:

Witam dziewczyny!
mała przerwe miałam od BB i stęskniłam się.
Jesteśmy po chrzcinach które zrobiliśmy 28 marca. Myślałam że Basia będzie grzeczniejsza, a jednak jeszcze bardziej daje w kość. :zawstydzona/y:
Czasem brak mi już sił, a Hania biedna musi się sobą zająć, bo od małej nie moge się oderwać, bo zaraz jest ryk.
Dobrze że chodzi spać o 18:00 bo mam przynajmniej większość wieczoru wolnego.
Odpukać nie chorujemy, ale widzę że większości z Was choróbska się czepiają.
No prócz tego że muszę jednak założyć Mirenę bo mam nawracające infekcje przez prezerwatywy. Wyleczyć się nie mogę i muszę iść do mojego ginekologa.
Przy okazji umówię się na założenie tej wkładki i 1000 zł zabulić...:baffled:
No ale teraz się nam powodzi bo jeszcze dostaję pieniądze z macierzyńskiego i ok 3000 zł wydałam na swoje ciuchy. po porodzie zastałam praktycznie z niczym, bo nic mi się już nie podobało. Tylko mąż się zastanawia że co rusz w czymś nowym wyskakuję hehehe... trzeba korzystać puki mogę.

A własnie po wykapaniu Hani, obciełam jej włosy. I to dość dużo chlasnełam bo aż do szyji.

Kamilka
widzę że u Was zła passa. Oby się już skończyła. Zdrówka i niech mąż pilnuje się w pracy.

Ostatnia edycja:
Witam

Kamilka a tego nie da się wyleczyć całkiem ? i to tak już zawsze będzie wracać ? A z przedszkolem pisałaś że kontynuacja ze żłobka czy nie ? Ja mam nadzieje że nasz się dostanie. :baffled:

jo anna on no to znam Twój ból ja też nie mogłam się zebrać po tygodniu. A nasz to kupe trzyma tak ściśnie pośladki aby tylko nie zrobić, co my z nim mamy ech..

Iwonka zdróweczka trzymaj się ! ładna pogoda nie ma czasu na chorowanie :-)

szopek extra, ciekawe czy dzieci się rozumieją czy tylko aby kto głośniejszy ;-)

A ja też sobie dużo kupiłam bo ciepło się robi szafę trzeba przebrać byłam w fajnym sklepie z tanią nową odzieżom np bolerka z kołnierzykiem po 14 zł ;-) W sumie za ok 100 parę złoty kilka fajnych ciuszków a w ciucholu trafiłam żakiet za 7 zł :happy2:

Wiki z rwy nie da sie wyleczyc... przy silniejszym obciazeniu kregoslupa przez dluzszy czas rwa moze nawrocic:baffled:
Co do przedszkola to to juz osobna bajka niz zlobek:dry: i nie ma kontynuacji itp.. Kurde no ale jestem zla zla zla:angry: Jak nie urok to nie powiem co:wściekła/y:

Moj misiaczek juz spi maz w pracy a ja musze isc za potrzeba i nie mam jak:sorry2::sorry2:

Kamilka, współczuję, moja mama miała rwę i pamiętam jak cierpiała. A pomogło jej wytańcowanie się na weselu. A zła passa minie na pewno szybko, tylko trzeba być dobrej myśli. A macie jakąś alternatywę dla Adasia? Ja czekam na wyniki z przedszkola i porami trzęsę.

Hannah, Ty już po aerobicznej 6? Ja jestem na 12 dniu i już wymiękam. Dałaś radę robić tyle powtórzeń?? Ja nie dość że nie mam sił przy ostatniej serii to mam wrażenie że ta męka nigdy się nie skończy :baffled:

Czy Waszym dzieciom też zdarza się zakląć? Moja już jakiś czas temu podłapała "pier...lę". W domu nikomu się nie wyrywa, więc musiała usłyszeć albo na ulicy albo w lulusiu. Wie że to brzydko, ale czasem powie. Ostatnio mówi do mnie "miś musi iść do kąta bo powiedział ...... (właśnie to)", a dziś czytała książkę, niby o piesku wymyślała jakieś historie i też się jej wyrwało.

Ostatnia edycja:
reklama
Kamilka współczuję, wiem co przecodzisz bo tez kiedyś miałam

tak Was czytam i nie wierzę takie duze dzieci i jeszcze w pieluchach śpią? :szok:
u nas na noc pieluszka zniknęła przeszło rok temu ale i tak miałam wrażenie że późno...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry