reklama

Majóweczki 2008

reklama

Migotka a dzisiaj podawali, że w Krakowie jest jeszcze wolnych 5000 miejsc w przedszkolach.

Widziałam już listę - są głównie miejsca w zerówkach. W części Krakowa, gdzie jestem zainteresowana, są miejsca w dwóch, dziś tam uderzam, ale w jednym było 14 miejsc, a w drugim 20. W sumie naliczyłam z tymi zerówkowymi z 200, niemożliwością jest 5000. Około 1500 dzieci nie dostało się w Krakowie.

Ayenye, gratulacje!!

Cosmo
w stopce jest Feliks, ale widze że pisze ze szpitala że jeszcze imienia nie wybrali. :-p

W sobotę mam zaplanowane zakładanie Mireny :-) i 1000 zł pójdzie precz :baffled:

Ostatnia edycja:
Witam
Troche mnie postawilo na nogi:sorry:
Bylismy dzis rano u urologa na kontroli,wszystko wyglada tak samo ale lekarz powiedzial ze jest ok:sorry:i ze jak urosnie to samo sie wszystko zrobi:baffled:

Dzis do pracy ide ,mam nadzieje ze przezyje jakos:sorry:boshhh nie cierpie sie tak czuc.nawet nie mozna wylezec ech...sam czlowiek jk palec:no:

Witajcie dziewczyny

Boszzz wreszcie weekend ledwie przezylam ten tydzien:-(:-( ledwo chodze noga powloczam a w dodatku blizniaki maja ospe a ja z nimi sama:no::no::no:

Z dobrych wiadomosci to jest taka ze ostatecznie Adas DOSTAL sie do przedszkola:-):-):-):-):-) 5 podan napisalam zmaltretowalam chyba nimi dyrektorke i dzis ostateczna lista i widnieje na niej Adam:-p:-p:-p:-p

A tak wogole to mnie zaczyna pomalu rozbierac:crazy: mam katar dzis mnie poty zalewaly normalnie nalykalam se rutinoscorbinu i na noc aspiryne i spac:-(:-(

Dołączam się do chorowitków\, kurna znowu :wściekła/y:

Kamilka Gratki za przedszkole... młody mój dostał się do grupy 3-4latków, czemu tak nie wiem :szok:
Kami podziwiam Cię, że taka chora i dajesz radę z bliźniakami...

Wasze dzieci też seplenią?

Ej co tu takie pustki?
Załozyłam w sobote Mirenę :-) mam spokój z antykoncepcją na 5 lat :tak:
Gorzej bo mam guzka na posladku i dostaję antybiotyk bo to może być ropień. Jesli lekarstwo nie pomoże będę musiała iść do chirurga i on zrobi mi cięcie na stole operacyjnym. :eek:

Wczoraj też odwiedziliśmy ZOO. Hania średnio zainteresowana zwierzątkami, w połowie drogi marudziła że chce iśc do domu. Basia miała wszytsko gdzies i spała 3 godziny.

Odzywajcie się dziewczyny, zróbcie jakiś ruch...

Witam po weekendowo.Pogoda wreszcie wiosenna i słoneczna. U nas ok wszystko.montowaliśmy szafę wnękową:tak: jest super,tzn bardzo pomocna bo mnóstwo rzeczy w nią wsadziłam,a to jest wąska wnęka i tylko z samymi półkami ale jest ich 12 sztuk. :-)

Cosmo moje nie seplenią

Hannah przyjemne było to założenie?

Kamilko,Kwiateczku jak zdrówko?

reklama
Witam
Iwonka ja lepiej,dzieki ale Kondzio znowu mial wczoraj goraczke,prawie 40st:no:dzis rano 38.6.za godz do lekarza ide na sprawdzian.nie wiem juz co sie z nim dzieje.Bylismy wczoraj na spacerze i juz gotowy chyba ze jeszcze cos zostalo mu:dry:nie mam sily.

Cosmo u mnie Kondzio mowi ladnie choc nie wszytsdko wyraznie:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry