reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

wrublik, wiem wiem, że to już nie te czasy, ale jednak taka myśl gdzieś tam głęboko siedzi :zawstydzona/y::-(

ja po Amelci mam dwa ogromne pudła na strychu i zaraz kolejne wyląduje

reklama
no słoneczko tak fajnie grzeje...w takim razie jeszcze dla rozleniwienia wklejam miękkie zdjątko piórka dla przyjemniejszego lenistwa ;-)
20111127 (6)1-1.jpg

Dotkass ja też mam właśnie po Darku i po innych dzieciach dużo.

Ale jestem szczęśliwa i dumna że się doprały :tak: frajda jak nie wiem. Miałam jechać na miasto i wróciłam otworzyłam drzwi pięknie wszystko, ale zamknąć nie mogłam i nie że zamek tylko drzwi i co teraz ani tak a ni tak M mówi to siedź w aucie jak przyjadę. HaHa będzie o 16 dobrze że ma się sasiadów

Dotkass śliczne zdjęcia naprawdę :tak: a Ty kiedyś myślałaś żeby zająć się tym zawodowo ? nie mówię o zakładzie ale robienie zdjęć na imprezach weselach czy coś podobnego. Nie wiem czy dobrze napiszę ale wydaje mi się że masz "oko"

Wiki, mamy piec na ekogroszek, więc w sumie sam się pali ;) co trzy dni trzeba tylko dorzucić worek i wysypać z szufladki miał, ale tym się zajmuje R- ja się rzadko dotykam ;-):-p a dlaczego pytasz???

reklama
Witam
boshhh jaka produkacja:sorry:
Dotkas piekne zdjecia:tak:pospiesz troche te dazenia bo sie marnujesz;-)

co do ubran to zaczynam wydawac tym kto ppotrzebuje.Poodkaladam troche po urodzeniu juz,co bede mogla uzyc i pozbywam sie bo juz mi nie potrzebne beda:tak:trzeba sie tylko pilnowac bedzie:-p

Rozzmawialam z pania w przedszkolu i powiedziala ze Kondzio sobie swietnie radzi.Widzialam jego folder,opisy itd....Powiedzialaz eswietnie liczy i bardzo to lubi:tak:Mowi coraz wiecej,ze rozumie,czasem sie udziela...lubi spiwac,pokzaywac to co spiewaja...Kolory mu sie myla(co wiem)ma z nim popracowac...Opwiedziala co lubi,czym sie bawi najczesciej.Ze rozrozniaksztalty,mowi....:tak:Calkiem nie zle jak na niego biorac pod uwage ze wszystko po angilsku:tak:Czyli nie ejst zle..Liczeniem byla pod wrazenie tak to mowila ze wygladalo zze dizeic nie umieja:eek:

Do góry