Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jestem...ale czytałam sobie styczniówki i jedna rzecz mnie zaciekawiła... To pytanie do majowych mamuś, które już mają dzieciaczki, albo do tych, które się orientują...czy po porodzie pobierają maluszkami krew na jakieś badania??? to chyba badanie przesiewowe się nazywa...czy to ma na celu wykrycie ewentualnych wad genetycznych??? może coż namieszałam, ale jeśli któraś z Was moje drogie mnie zrozumiała, to proszę o odpowiedź...

.JAk rodzice chca znac grupe krwi swojego dziecka to muszą takie badania wykonać u siebie w przychodni....ot takie głupie prawo w polsce 

poza tym jakoś mi coraz trudniej wyobrazić sobie siebie pod koniec ciązy bo już teraz wydaje się samej sobie taka jakaś masło przystosowana do otoczenia ręce za krótkie oddech coraz krótszy a w nocy to już prawdziwy taniec na łóżku nim znajdę jakąkolwiek pozycję w której jestem w stanie zasnąć 
O kurcze, ale ze mnie ranny ptaszek! A gdzie reszta??![]()

no ale co tam i tak jestem w szoku że moja waga nie jest tak przerażająca jakiej bym mogła się spodziewać ale może to te moje charakterne maleństwo wszystko ze mnie wykopuje