reklama

Majóweczki 2008

OlaK, my też chcemy Mikołaja:-), w każdym razie do dnia dzisiejszego nam się nie odwidziało to imię.
Byłam w Tesco po pieluszki i powiem Wam, że trochę zgłupiałam. Kupiłam Haggisy, jest teraz promocja, paczka 72szt kosztuje 29zł. Pampersy mam, jedną paczkę dla noworodka 2-5 kg.Ale nie wiem, co robić, koleżanka urodziła córeczkę, przed porodem nakupowała Pampersów i okazało się, że jej mała jest uczulona na nie. Teraz używa Haggisów i bardzo sobie chwali. Stąd moje wahanie, których kupić więcej....:sorry: Może trochę takich, trochę takich....:baffled:

reklama
Ja niew iem jak jest z tym uczuleniem na pieluchy,bo to nic nie jst tak naprawde w stanie dokladnie okreslic co dziecko uczula.Bo to moga byc rozne rzeczy na raz a eliminacja wszystkiego po kolei dopiro da prawdziwy obraz.Moja Vanesska tez miala raz uczulenie na pieluchy ale to takie pieluszkowe zapalenia skory i z tego co wiem to wiele dzieci je przechodzi mimo woli......a ja nadal uzywalam tych samych a problem juz nie powrocil......nioe wiem od czego to zalezy no ale u kogos moglo byc inaczej...

Ha, ha Iwonka dobre pytanie.... może będa obchodzić imieniny w terminie innym niż 6 grudnia? Pewnie są jakieś... chociaż i tak wszystkim się będą kojarzyć z 6 grudnia własnie.

Witajcie dziewczynki :)Ja też od rana na nogach .Taką mamy brzydką pogode w krakowie ze az mi sie nie chciało wychodzic . No ale musiałam na chwile iść do pracy . A potem pojechałam z kuzynka do Ikei zobaczyc luzeczka , pościele , i takie tam pierdołki . A przy okazji kupiłam mężusiowi prezencik na walentynki . Miłego dzionka wam życze

reklama
Aurelia, może po prostu nie kupuj pieluch na zapas, zobaczysz jak dzidzia będzie reagować na konkretne pieluszki po urodzeniu.
Może i jest to jakieś rozwiązanie, tylko z drugiej strony muszę dawkować takie wydatki i robić zakupy na raty. Fajnie też, jak można skorzystać z jakichś promocji. Mam cichą nadzieję, że mój synek nie będzie dobrze reagował na pieluszki. Nie będę się na zapas martwić.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry