• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Aurelia japitole ..współczuje ...ja podobnie przechodziłam pierwszą ciaze ...ale z okropnymi bólami wyzynajacych sie dwuch ósemek ...niestety żaden konował chirurg niechciał mi ich wycxiać bez przeswietlenia ...a przecież przeswietlenia niemozna zrobic kobiecie w ciaży ...nawet miałam zezwolenie ordynatora...ale dupa ..i tak przyjechała po mnie karetka jak zendlałam z bólu i dopiero wzieli sie za mnie bo mąż mąż postraszył ich telewizja ....

reklama
Aurelia z całego serduszka współczuje i moje dolegliwości przy Twoich męczarniach to pikuś życzę lepszego samopoczucia i koniecznie wypytaj o wszystko ginka na najblizszej wizycie:tak::tak:

No a ja chciałam się pochwalić że właśnie dzwoniłam do laboratorium i moje badanka na toksoplazmoze cytomegalie i rózyczke w drugiej klasie wyszły ujemne co znaczy tyle że chorowałam na to wszystko i mam przeciwciała ale teraz jestem zdrowa :-):-) normalnie cieszę się jak małe dziecko:tak::tak:

Wiecie co dziewczyny, aż się włos na głowie jeży jak to się czyta, rzadko można dziś spotkać lekarza z prawdziwego zdarzenia państwowo. Na dodatek strajkują i proszą o poparcie całej społeczności , ja mam pytanie ZA CO???:shocked2: serdecznie Was wszystkie pozdrawiam oby sensacji było koniec!!!

Polka niestety coraz trudniej trafić na dobrego lekarza i jedno co przeraża w tym co pisała Aurelia to totalne znieczulenie na los dwóch osób a przecież właśnie kobieta ciężarna powinna być pod specjalna ochroną właśnie za takie akcje jestem przeciwna podwyżkom dla wszystkich bo wtedy dostaną je dobrzy i źli lekarze ale jestem za tym żeby naprawdę dobrzy lekarze zarabiali więcej:tak::tak:

Aurelia - współczuję szczerze, oby taki atak nie powtórzył sie więcej - tego Ci życzę.
Polka - zgadzam się z Tobą, ludzie często naprawde w ostateczności zwracają się o pomoc na pogotwiu, jak Aurelia, z nadzieją, że lekarz - fachowiec - w końcu coś zaradzi, pomoże, zaopkiekuje się , a tu co? W tej całej beznadzieii pacjent zostaje sam bo lekarz czy pielęgniarka ze szpitala czy pogotowia jest słabo opłacany/a i to w jej/jego mniemaniu upoważnia do tego aby pacjent wtedy kiedy jest najbardziej potrzebujący odczuł to na swojej skórze. Może wtedy poprze protest?! Akurat!

Witajcie w piekny sloneczny dzionek:cool2:Ja juz sie nie zapinam w swoje jeansy:no:Dobrze ze kiedys moja mama mi przywiozla za duze rozmairay na mnie bo teraz sa juz na styk:szok:
Agusiaa dobrze ze wszytko ok!A synka masz rzeczywiscie dorodnego:tak:Moja teraz wazy 12 kilo:tak:przy wzroscie 86.A ile wazyl przy urodzeniu:confused::-)
Gloria Witaj:-) jak ci dobrze ze u was lato choc ja upalow nie cierpie i szczescie ze ta ciaze nie bede przechodzic latem bo to jest meczarnia szczegolnie pod koniec.....

Dlatego sobie tak zaplanowalam teraz te dziecko zeby wlasnie urodzic wiosna,tylko jeden problem chyba bedzie z okryciem na zime na nasze brzuszki:tak:;-)

Aurelia wsploczuje:-(mam nadzieje ze juz cie nie dopadna takie bole.:tak:
Puchatka taka renowacja a przyniesc moze super skutki,kilka nowych dodatkow i lazienka jak nowa:tak::-)
Lady tez przezylas koszmar:shocked2::no:

Dziewczyny, dziś po ataku migreny zostało wspomnienie, czuję się świetnie, jestem tylko bardzo słaba:sorry:. O siebie się nie martwię, ale o maleństwo. Pani połozna na izbie przyjęć powinna wiedzieć, co może mi podać na taaaki ból glowy, przecież ja tam wyłam...A ona nic. I co? Musiałam się ratować na własną rękę:szok: .Ciekawa jestem co na to powie mój ginekolog....aż się boję.:szok:
Tylko z drugiej strony, to miałam się przekręcić?
Chciałam rodzić w tym szpitalu, gdzie byłam na izbie przyjęć( Kamińskiego we Wrocku) , ale teraz to mi się odechciało:wściekła/y:.
Lady tez nie zazdroszczę sytuacjii z zębami, to musiała byc masakra:confused:!!!I proszę do czego to trzeba się posunąć, żeby się człowiekiem zajęli, jak należy!
Pozdrowionka:-)

HEJKA:-) JA SIE OSTATNIO ZLE CZULAM ALE WSZYSTKO WROCILO DO NORMY:tak:BYLISMY U GINKI WIDZIALAM FASOLECZKE JEST TAKA TYCI TYCI ALE JEST SERDUSZKO ROWNIEZ SLYSZALAM :tak:OCZYWISCIE MOJ MEZUS ROWNIEZ BYL NO I SYNEK:-)MALY TAK BYL WPATRZONY W EKRAN JAK BY WIEDZIAL ZE TAM KTOSIK JEST:-DCIESZE SIE ZE WSZYSTKO OK NO I U WAS ROWNIEZ :-)

Witajcie majóweczki!!!
A co tu taka cisza ??:szok::szok::szok: gdzie się wszystkie podziewacie już wyłazić z norek tyle nas już na liście a tutaj cisza jak makiem zasiał zatem odzywać się majóweczki odzywać :tak::tak::tak: życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia i oby bez mdłości a ja dzisiaj znowu zasypiam na stojąco siedząco wszystko jedno w jakiej pozycji po prostu oczy same mi sie zamykają:oo:

reklama
czesc ;-)

ja ostatnio przeżywam katusze... hafty na odległośc rano i wieczorem a cały dzień mdłości... potworne
we wtorek ide do gina z badaniami no i może w koncu kartę mi założy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry