Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no i jeszcze ta wiosna za oknem......JEST PIęKNIE
A Ty kiedy idziesz na usg? Narazie synek ma być?
. Nie mam zamiaru już tam wracać!!

bo kadrowa to tylko o siebie się martwi i swoje najbliższe koleżanki...

Ja to dostałam obniżkę pensji, a nie podwyżkę, dziady jedne!!Za co im ładnie podziękowałam, idąc na L4 z dnia na dzień i zostali bez kierownika ha ha ha. Nie mam zamiaru już tam wracać!!
Mam usg dopiero na 17.45, łeee myślałam, że zobaczę maluszka wcześniej! Czy któraś z Was miała mierzoną szyjkę macicy za pomocą usg?? Mnie to dziś czeka i nie wiem, czego się spodziewać.![]()
Wiecie co, mój i tak dobry humorek poprawił się na jeszcze lepszy... nie dość, że przed chwilką podpisałam aneks do umowy o pracę podnoszący mi wynagrodzenie, to jeszcze po sprawdzeniu konta osobistego okazało się, ze urząd skarbowy zwrócił mi już pieniążki z PITU...lepiej być nie mogłoooooooono i jeszcze ta wiosna za oknem......JEST PIęKNIE

Gratuluję,
Kochana, ale nie chcę Cie martwić, jeżeli jesteś na zwolnieniu, które już jest wypłacane przez ZUS niestety do końca (do momentu powortu do pracy) będą wypłacać Ci pensję z przed zwolnienia. Ja tak miałam i też się cieszyłam, że fajnie- podwyżka, a tu się okazuje, że tylko na papierze niestety![]()
ja cały czas pracuję...i jeśli wszystko będzie szło tak dobrze jak teraz, to mam zamiar do końca pracować...![]()