reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Iwonko - pisłam dzisiaj że mamy badanie za tydzień w poniedziałek o 12:30 w Rudzie Śląskiej ze skierowaniem od Mojego gina będzie za darmo

agusia - oj bardzo Mi przykro z powodu Twojej siostry :-( ale powiem ci że Moja mama w tamtym roku też miała taki przypadek,miała zabieg i pobrali jej próbkę a jak się potem okazało to musieli kilkum osobom zrobić takie badanie i padło akurat na mamę :tak::tak: mam nadzieję że i tak samo będzie z Twoją siostrą ;-) tego jej z całego serduszka życzę :tak::-)

reklama
Kamilka niezła niespodzianka, wyobrażam sobie jaki przeżyłaś szok :szok::szok::-D:-D ale gratuluję synka. No właśnie, ja też miałam tylko jedno usg robione pod kątem płci i wyszło na to, że będzie chłopczyk, ale jeszcze nic nie kupuję typowo chłopięcego, bo muszę to potwierdzić na kolejnym usg.
A jak tam twoje bóle? Mówiłaś że boli Cię tam na dole. Ja miałam też to samo i samo przeszło po jakimś tygodniu, brałam przez 3 dni nospę.

Agusiaa miejmy nadzieję, że z Twoją siostrą wszystko będzie dobrze.

A my dzisiaj byłyśmy w ogródku, ja szalałam z grabiami, a Oliwka w piaskownicy, aż rumieńców dostała :-D:-D:-D a potem poszłam sobie na polowanie ciuszków. Uwielbiam taką niby wiosnę-niewiosnę:-D:-D.

niesia- pytalam o ten bol lekarz powiedzial ze rozchodzi mi sie spojenie lonowe dzidzius jest duzy i glowka w dol wiec musze uwazac i odpoczywac i lezec jak najwiecej bo tak sie zdarza... jest poprostu dzidzia duza i uciska mi juz spojenie..

Hmmm 4 godziny dziennie ,to ja siedze wiecej o wiele wiecej :sorry2:
A jak dzis synek sie czuje? Zdrowka zycze:tak:

IWONKA-dziś o wiele wiele lepiej niż wczoraj goraczka spadała i jest ok mały w lepszej formie .Podejrzewam,że to był trzydniówka;-)No ale jeszcze zostawie go w domku dzis nawet na spacerku byliśmy:-D:-D:-D.

agusia- wszystkiego naj naj dla twojego meza z okazji urodzin:-D:-D:-D pewnie milo spedzicie wieczorek... ja klade sie spac bo znow mam zly nastroj wkracza tescie mnie wkurzyli i znow lzy... zycze wam milego wieczorka a ja ide spac....

Kamilko kochana, przeżyłam to co Ty teraz - w pierwszej mojej ciąży. Otóż bez usg byłam w jakiś tam sposób święcie oraz granitowo przekonana, że będę miała dziewczynkę, ale była to pewność po prostu absolutna! Do brzucha mówiło się "Jolka" bo miała dostać imię po mojej Mamie. A tu na usg połówkowym lekarz mówi, że na sto procent chłopak. Wyszłam z gabinetu w szoku i szczerze mówiąc niezadowolona. A teraz kocham tego mojego chłopczyka ponad życie i wiem że jeżeli drugie też będzie chłopcem (a pewnie tak) to mimo że marzy mi się dziewczynka to chłopaka też będę kochała i na pewno u Ciebie też tak będzie!! Ale wiem jak to jest przykro jak się człowiek nastawi...

Madamagda, gratulacje z powodu zakończenia pisania pracy - brawo, dzielna jesteś!

Dziś już nie pracuję wieczorem, idę odpoczywać - buziaki!

reklama
Kamilka - nie płacz i się nie smuć bo dzidziuś też jest smutny jeśli Ty jesteś smutna

agusia - wszystkiego najlepszego dla męża :tak::tak:

Ja też idę się położyć :-) i poprzytulać do męża :tak: ;-)

kolorowych snów dziewczyny :-) do jutra

Do góry