reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ja juz po spacerku, nie zwialo mnie, bo przy tej wadze to ciezko by bylo.:-D

Agusia - super, ze u Siostry w porzadku!

Dotkass - my mamy az 3 ciuszki, hehe i neutralne wlasnie. Ale ja jakos nie wiem czemu nie spiesze sie z zakupami... wiekszosc z Majoweczek ma juz wszystko, a ja jeszcze nic a nic. Wklej fotki swoich zakupow.:-)

reklama
Ja juz po spacerku, nie zwialo mnie, bo przy tej wadze to ciezko by bylo.:-D

Agusia - super, ze u Siostry w porzadku!

Dotkass - my mamy az 3 ciuszki, hehe i neutralne wlasnie. Ale ja jakos nie wiem czemu nie spiesze sie z zakupami... wiekszosc z Majoweczek ma juz wszystko, a ja jeszcze nic a nic. Wklej fotki swoich zakupow.:-)

Kochana, duzo ich, sczerze powiem, że nie chce mi się dziś robić fotek, jak się zbiorę to chętnie powklejam, troche tego jest. A co do zakupów, to jeszcze masz czas :-), ja taka już jestem, że lubie mieć wszytsko pozapinane na ostatni guzik. Wolę mieć wszytko, żeby w ostatnim okresie spokojnie wyczekiwać Maleństwa :-D> moja siostra (ta co tez rodzi w maju) się śmieje, że jestem zaopatrzona jakbym juz zaraz miała rodzić, ale ja lubie na spokojnie, niż przed na szybko, a jakby coś i nie zdążyła bym...to co mężulka wyślę?? raczej nie, bo...same wiecie- najlepiej samej, jedynie z pomoca przyszłych tatusiów ;-)

No faktycznie Dotkass, już się gubię w tych wózkach ;-) Na pewno będziesz zadowolona!

A ja niebawem kończę pracę i jadę po mojego dzielnego chłopczyka do żłobka. Już tęsknię za tą małą buźką (jak ja bez niego wytrzymam w szpitalu????)!

Strasznie leniwa się robię jak taka pogoda jest, wczoraj to "szalałam", bo wiosennie się robiło, a dziś bleeeeeee, nic sie nie chce :-(

No faktycznie Dotkass, już się gubię w tych wózkach ;-) Na pewno będziesz zadowolona!

A ja niebawem kończę pracę i jadę po mojego dzielnego chłopczyka do żłobka. Już tęsknię za tą małą buźką (jak ja bez niego wytrzymam w szpitalu????)!

Juz jestem zadowolona :-D, wózek jest naprawdę super, lekki, wygodny, tyle mozliwości, no i banalnie się składa, mało miejsca zabiera zarówno po złożeniu, jak i stojący

dotkass ja tez sie nad speedim zastanawiam bo druga opcja jest jane pro a jak juz kupiłas speeda to powiedz mi jak to wyglada z tym oparciem na szelki bo przez to sie zastanawiam .Miałam kiedys na szelki ale haucka trójkołówke i bardzo mnie to zapiecie wkurzało ruszało sie na wszystkie str. i wogóle wole zwykła regulacje i jak sie dowiedziałam ze speedi tak ma załamka normalnie:shocked2::szok:.to napisz mi jak to wyglada ty masz na zywo hehe

Olu byłaś już na Madalińskiego oglądać oddział??

Ja rozmawiałam z moim lekarzem i narazie kazał mi się nie przejmować, bo jakbym zaczęła teraz rodzić to i tak tylko w trzech szpitalach (Karowa, Kasprzaka lub Starynkiewicza- bo tam maja sprzęt dla wcześniaków), ale jest ok, dlatego czekamy do usg i zobaczymy czy NIunia się przekrecila, bo jak nie to będzie cc :no:

W każdym razie bardzo zachwalał położne, które tam pracują, no i przestałam się martwić, bo tak jak myślałam, duzo daje, gdy lekarz prowadzący pracuje w szpitalu, wktórym masz rodzić :-)

dotkass ja tez sie nad speedim zastanawiam bo druga opcja jest jane pro a jak juz kupiłas speeda to powiedz mi jak to wyglada z tym oparciem na szelki bo przez to sie zastanawiam .Miałam kiedys na szelki ale haucka trójkołówke i bardzo mnie to zapiecie wkurzało ruszało sie na wszystkie str. i wogóle wole zwykła regulacje i jak sie dowiedziałam ze speedi tak ma załamka normalnie:shocked2::szok:.to napisz mi jak to wyglada ty masz na zywo hehe

Powiem szczerze, że super, nic się nie rusza, wszytsko jest śliczni usztywnione, bardzo dobrze wykonane- ja osobiście POLECAM:-). Moja siostra cioteczna ma taki już ponad rok i to ona mnie namówiła, także jest zadowolona i z gondoli i ze spacerówki i z fotelika- ogólenie. Najlepiej jednak będzie, gdy sama obejrzysz go w sklepie i wtedy zadecdujesz, ale ja powiem, że dla mnie nie znalazłam lepszego, który by mi "podszedł" ;-). Mąż był sceptycznie nastawiony, ale jak go obejrzał, dotknął do stwierdził, że ideał i cena jak na ten komplet świetna. Najważniejsze, że bez problemu wkładasz fotelik i gondole w zaczepy, nie musisz się męczyć, a składasz lekko wciskając jeden przycisk w rączce- nie musząć się schylać:-) :-):-), ja jestem oczarowana i SZCZERZE POLECAM!!!!

Powiem szczerze, że super, nic się nie rusza, wszytsko jest śliczni usztywnione, bardzo dobrze wykonane- ja osobiście POLECAM:-). Moja siostra cioteczna ma taki już ponad rok i to ona mnie namówiła, także jest zadowolona i z gondoli i ze spacerówki i z fotelika- ogólenie. Najlepiej jednak będzie, gdy sama obejrzysz go w sklepie i wtedy zadecdujesz, ale ja powiem, że dla mnie nie znalazłam lepszego, który by mi "podszedł" ;-). Mąż był sceptycznie nastawiony, ale jak go obejrzał, dotknął do stwierdził, że ideał i cena jak na ten komplet świetna. Najważniejsze, że bez problemu wkładasz fotelik i gondole w zaczepy, nie musisz się męczyć, a składasz lekko wciskając jeden przycisk w rączce- nie musząć się schylać:-) :-):-), ja jestem oczarowana i SZCZERZE POLECAM!!!!

To super mój mąż to był raczej zdecydowany ale tylko to oparcie mnie meczyło a i brak pałaka
(ale ponoc można dokupić)Ty kupoałas w sklepie i brałaś z fotelikiem?Bo ja chce trzyfunkcje odrazu i powiedz jaka cena w sklepie i co jest gratis.A i jescze jeno gondola jest taka sama jak w buzz czy wieksza?Wiesz ja jak zobaczyłam na żywo buzza to sie przeraziłam(poczatkowo tylko ten chciałam) to gondolka była taka mała jak dla lalki hehe no ale my rodzimy wiosna to do zimy powozimy a tez zależy jaki dzieciaczek duuuży:-DTo napisz mi prosze cos wiecej :sorry2::tak:

reklama
To super mój mąż to był raczej zdecydowany ale tylko to oparcie mnie meczyło a i brak pałaka
(ale ponoc można dokupić)Ty kupoałas w sklepie i brałaś z fotelikiem?Bo ja chce trzyfunkcje odrazu i powiedz jaka cena w sklepie i co jest gratis.A i jescze jeno gondola jest taka sama jak w buzz czy wieksza?Wiesz ja jak zobaczyłam na żywo buzza to sie przeraziłam(poczatkowo tylko ten chciałam) to gondolka była taka mała jak dla lalki hehe no ale my rodzimy wiosna to do zimy powozimy a tez zależy jaki dzieciaczek duuuży:-DTo napisz mi prosze cos wiecej :sorry2::tak:

No właśnie rodzimy wiosną, więć gondolka straczy na około 6 miesięcy- troche więcej (na większe dziecko- moja siostra przetestowała)a potem spacerówka z ciepłym śpiworkiem dołączonym do zestawu), ja kupiłam cały zetaw ten który widać na zdjęciu za tą cenę- cena jest stała za taki zestaw, ale radze się spieszyć, bo sama chcialam kupić w kwietniu, ale niedługo już koniec promocji (bo końcówki zostały) i wejdzie nowa kolekcja- droższa i bez całego zestawu (tylko gondola i spaderówka). Dodatkowo (gratis) jest jeszcze folia przeciwdeszczowa na gondolę, pompka do kół, firmowy kocyk polarowy quinny. :-)

Do góry