• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam Was bardzo serdecznie i słonecznie, wigma powiem Ci że takie nastroje za pewno napotkały nie jedną z nas mnie na 100%. Ni e przejmuj sie to tylko chwilowe.
Powiedzcie mi proszę od którego tygodnia można poznać płeć dziecka ?

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Normalnie nie wiem kiedy wczoraj padłam spać mi sie tak chciało że oczy same sie zamykały. Byłam wieczorkiem na USG i było miło bo moje maleństwo już się nie chowało przed mamusią i tym razem tatusiem ślicznie sie ruszało i nawet wpakowało sobie łapkę do buzi normalnie nie mogłam uwierzyć że to wszystko dzieje się w moim brzuszku:blink:z dzidziuśkiem wszystko oki ale nawet nie wiem jaki jest duży bo zapomniałam zapytac z wrażenie a na wydruku z USG nie jest napisane za to fizycznie czuję się okropnie brak mi sił i to przeraźliwie dzisiaj ledwo wczłapałam se na pierwsze piętro do biura:shocked2: mam nadzieję że reszta dnia będzie lepsza:tak::tak:
Oby Was mniej męczyły dolegliwości :tak::tak:ale żebyście więcej pisały:tak::tak:

Witam:tak::-) U mnie odpukac poprawa i sie lepiej czuje tzn nie mdli mnie juz tak:-)Bylam dzis na bilansie dwu latka z coreczka i dostalam skierowanie do kardiologa bo pani doktor jakies szmery uslyszala w serduszku:-(Dziekujemy slicznie za zyczenia urodzinowe:-)
Puchatka to super ze wszystko ok z dzidzia!
Polka niektore dziewczyny twierdza ze przy dobrym sprzecie i dobrym lekarzu juz w 12 tygodniu mozna rozpoznac plec,tak sie wypowiadaly inne mamy na forum gdzies.Na kwietniowkach chyba juz ktoras mama jakis czas zna plec swojego dziecka:tak::tak::tak::-):-):-)Ja w cioazy z Vanesska do knca nie wiedzialam na 100% co nosze pod sercem bo za kazdym razem moje dziecko sie chowalo i zakrywalo co ma miedzy nozkami;-):-)Ale nie bylam na usg3D tylko zwyklym.

Oj Iwonka, mam nadzieję, że wszystko będzie ok z Vanesską - kiedy idziecie do kardiologa? Ile córcia ma wzrostu i ile waży?
Ja chyba w przyszłym tygodniu pojdę z Maksem na bilans.

Dzięki za info., w czwartek pójdę do swojego sympatycznego gina to pewnie mi powie na której wizycie zaczniemy podglądać maluszka:-), ja czuję, że będzie chłopiec chyba dlatego, że tak bardzo chcę.No ale na początku to zawsze są dziewczynki , tylko z czasem albo przejdą w chłopców albo pozostaną;-)dziewczynkami.

Iwonko napewno z córcią będzie wszystko dobrze i ja uważam że dobrze świadczy o lekarzu że wysłał Was do specjalisty lepiej to sprawdzić wiem że łatwo mi pisać bo napewno sie denerwujesz ale trzymam mocno kciuki:tak::tak:

NO i dziewczynki przyszło mi do głowy jedno pytanko co myślicie o USG 3d czy to niepotrzebny wydatek i zawracanie sobie głowy czy jednak fajna pamiątka i warto wydać na to trochę kaski??

reklama
czesc dziewczynki,
rzadko sie pokazuje bo mam okropne samopoczucie i wieczne problemy z mdłościami...
co do usg 3d jak Was stać to super pamiatka na przyszłośc, choć ja przyznam się szczerze, jak mój synek siedział w brzuszku skrzętnie na kasete video (taka wówczas technika była) nagrywaliśmy każde usg a miałam ich duzo bo ciąża była od początku zagrożona... po urodzeniu wiktorka kasety ani razu nie oglądałam :szok::-( bo tysiace filmikow i zdjec robilismy na bieżąco i nie wracaliśmy już do tamtego momentu... a szkoda:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry