reklama

Majóweczki 2008

reklama
POLU JUZ ZAŁOŻYŁAM DZIEKI ZA CHECI JAKOS PODOŁAŁAM FAKT,ŻĘ NIE UMIAŁAM POGRUBIĆ LITER ALE MAMZAŁOZONY OBY SIE KTO ODEZWAŁ :tak:.TYLKO I BEDZOE OK,TERAZ KŁADE SIE SPAC ,MAM DOSYC WRAŻEŃ JAK NA TEN DZIEŃ .
JUTRO SPRAWDZE CO I JAK MOZE SIE KTOS ODZWIE .TERAZ MÓWIMY WAM Z NIUNIA DOBRANOC I PAPA:blink::-(

Witajcie majóweczki!!!
Czy jeszcze ktoś o mnie pamięta :confused: zniknęlo nas na troszkę bo zbuntował się doszczętnie nasz komputer i zostałam odcięta od świata szalenie dziwne uczucie ale już jestem jeszcze mi się nie udało nadrobic wszystkich Waszych postów ale postaram się w najbliższym czasie niestety to nie takie proste bo mam reżim leżenia z opcją wstawania do łazienki dlatego że ostatsnio dostałam silnych skurczy i bóli na szczęście udało się to opanować choć szyjka nie jest juz zamknieta i jest rozwarcie na opuszek palca niby nie za dużo ale jednak cos się dzieje ginek stwierdził że kniecznie musimy przetrwać marzec a potem z tygodnia na tydzień takie rygorystyczne leżenie póki co pomaga bo już czuję się zdecydowanie lepiej a to oznacza że może jednak ominie mnie szpital który ciągle wisi nade mną póki co grzecznie stosuje się do zaleceń :tak::tak::tak:

reklama
no i napisać, że w poniedziałek idziemy znów do szpitala, bo mam bardzo wysokie ciśnienie i zatrucie ciążowe mi grozi.na 75% będę miała wywołany poród, żeby ratować i Sonie i mnie.Trzymajcie kciuki.Mała już da sobie rade.W każdym razie musi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry