reklama

Majóweczki 2008

:-D:szok:ale przysnęłam sobie właśnie wstałam taka pogoda ,że lepiej nie wychodzić wieje i leje non stop!A ja po dzicko musze jechac i jescze wróćić jak tak jutro bedzie to zostanie w domku po co ryzykowac przeziębieniem lub przewianiem a u was lepiej?:nerd:Ja juz sie do słonko i ciepła przyzwyczaiłam a tu masz ci los................
Dobrze ,że autobusy jeżdza bo bym nie doszła wystarczy ,że rano zmarzłam i dlatego do teraz wygrzewałam sie pod koldrą:-D:-D:-DA tu jescze obiadek trzeba zrobić a dzis nic mi się nie chce .
Dostałam wczoraj karete ruchów płodu i tylko na tym sie skupiam a wy ?Zapisujecie???;-)

reklama
Wczoraj po swoich porządkach wylądowałam na izbie przyjęć w szpitalu. Okazało się że szyjka znowu się skróciła do 1,5cm i mam teraz tylko leżeć....niestety prawdopodobnie do końca:zawstydzona/y: poza tym dostało mi się od męża i od lekarki za to sprzątanie... powiedziała mi również że kiepsko widzi moje donoszenie ciąży do końca:zawstydzona/y: ja tylko chce aby Mała poczekała jeszcze 3 tyg do 36 tyg i wtedy mogę już urodzić. a na razieto strasznie boli mnie brzuszek i leże u rodziców:zawstydzona/y:

Kathy, ja nic nie zapisuję ;-) Poprzednio też nie zapisywałam, taka mało systematyczna jestem ;-);-) Mam po prostu obserwować czy dobrze czuję dzidzię i polegać na własnym wyczuciu. Na razie rusza się sporo, więc nie ma problemu.

MM, a byłaś już na Starynkiewicza w szkole rodzenia? Mam zamiar niebawem zadzwonić do tej mojej przyjaciółki i wtedy dowiem się o położną itd. Nie chcę do niej za często dzwonić bo ma 3 dzieci w domu.... więc wyobrażam sobie co tam sie musi dziać!

Aleksandra, mały wiercipięta z Kubusia!

Wczoraj po swoich porządkach wylądowałam na izbie przyjęć w szpitalu. Okazało się że szyjka znowu się skróciła do 1,5cm i mam teraz tylko leżeć....niestety prawdopodobnie do końca:zawstydzona/y: poza tym dostało mi się od męża i od lekarki za to sprzątanie... powiedziała mi również że kiepsko widzi moje donoszenie ciąży do końca:zawstydzona/y: ja tylko chce aby Mała poczekała jeszcze 3 tyg do 36 tyg i wtedy mogę już urodzić. a na razieto strasznie boli mnie brzuszek i leże u rodziców:zawstydzona/y:

No widzisz ?było wczoraj trąbione o tych porzadkach a wy dalej swoje naprawde mozna przez wysiłek narobic sobie kłopotów od tego mamy mężów i mamy aby nam pomogły!!!Twój przykład jako dowód!:angry::no:Trzymaj sie i nic juz nie sprzataj!

Zwolinka!!! No wiesz....co tam porządki, niech inni sprzątają albo będzie nie posprzątane na Święta, to naprawdę nie jest ważne! Dbaj o siebie kochana, jeszcze za wczesnie.......

Zwolinka
leż leż i jeszcze raz leż, 3 tygodnie jeszcze i będzie mógł dzidziuś urodzić się "legalnie"

Jak sobie patrzę jaki mój dzidziutek już duży i pulchny jest (w symulacji komputerowej oczywiście) to az nie mogę uwierzyc że już takie duże jest.

31 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar

jak macie zainstalowaną javę to możecie podglądnąć.

Kathy u nas też wieje strasznie, niedawno wróciłam z zakupów, coś na obiadek poszłam kupić i niedługo zacznę pichcić, dziś gulasz...mniam, mniam...a i kupiłam Palemkę na Niedzielę :-)

Ola widzę, że jednak zdecydowałaś się rodzić na Starynkiewicza? :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry