Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dotkass, nieeee ja jeszcze jestem na etapie rozważań teoretycznych (teoretycznych, bo w żadnym szpitalu nie byłam). Ale ciekawa jestem co MM sądzi o Starynkiewicza.
Muszę się wziąć za siebie na powaznie, bo mam do odwiedzenia okulistę, chirurga onkologa z pieprzykiem na brodawce piersi, kardiologa (wcześniej echo serca plus badania laboratoryjne), jakieś spotkanie z położną, oglądanie oddziałów w szpitalach itd.
mój mały to wiercipienta chyba po tatusiu to ma bo tatus w łuzku tak sie rospycha ze miejca nie mam hihi![]()
, tak strasznej rzeczy nie przeczytałam o żadnym innym szpitalu, wolałbym żeby nigdy mnie ani żadnej z Was nic takiego nie spotkało, a z tego co wiem, lekarze Ci cały czas tam pracują i zawsze są razem na zmianie (za każdym razem przy ich udziale, dziecko albo umierało, albo wychodziło "uszkodzone" w taki sposób, że tzreba było rehabilitować przez kilka lat)- KURCZE ŻE NIE ZAPAMIETAŁAM NAZWISK, postaram się poszukać i wkleić linka