reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Chyba sie jednak zdecyduje na to Oilatum.Bo troche sie boje takiego malucha jeszcze po kapieli smrowac kremem czy balsamem.Moze jak nabiore wprawy w obsludze dziecka to sie zdecyduje na wiecej manewrow przy nim.
A co do oliwki to polozna mowila, zeby nie stosowac na sucha skore bo zatyka pory i cos tam jeszcze negatywnego robi.

Zwolinka juz niedlugo do tego 37 tygodnia wiec wytrzymaj i nie szalej z zakupami itp itd tak jak wczesniej jak mialas sie oszczedzac.

Magali ja mam dla malucha taka posciel jak Dotkass wkleila link z mamo tato_Oprocz tego rozek i kocyk polarowy i bawelniany i jeszcze spiworek dostalismy.Nie mam zadnego doswiadczenia wiec sami bedziemy musieli sie przekonac w czym dziecku bedzie sie najlepiej spalo.Tylko szkoda ,ze ono samo nie powie w czym najbardziej lubi spac ;)

reklama
My dziś ogladalismy wózki z zamiarem ostatecznej decyzji i nie znalezlismy tego co szukalismy i w ogole szkoda gadac:no:

Pola jak bedziesz mogła to zajrzyj na wózki napisałam tam pytanie i cala sytuacje

dzieki za odpowiedzi w sprawie poscieli. moja mama w ramach prezentu dzis mi zamowila komplecik, sama nie wiem dokladnie co w nim bedzie, na pewno ochraniacz, rozek i przeybornik, kocyki 2 mam. a kolderka to nie wiem nawet czy zamowila czy nie. moge wam sie pochwalic, bo piekne!
Do Do - blue - Naturalna po

Z tego wszystkiego zapomniałam Wam powiedzieć "wiadomości roku":-). Wczoraj moja teściowa powiedziała, żebym sobie wybrała łóżeczko i wszystko do niego, to nam kupią... po jej wyskoku z kocykiem byłam w szoku :-D:-D:-D

Ja jakoś się nie martwię tym że nie bedzie miejsc w szpitalu nawet jak oddziały są zamknięte to jak jest rozwarcie na 8 cm to muszą przyjąć więc stwierdziłam że na koniec maja to już ciepło będzie to poczekam przed szpitalem:-p w końcu gdzieś muszą przyjąć. Ale też bym chyba w nocy wolała rodzić:happy:

Coś tu dzisiaj puściutko więc pewnie pójdę się położyć może dzisiaj będę lepiej spała bo wczoraj to nieciekawie z tym było

Dobranoc Majóweczki:-)

reklama
Hihihi Madzia faktycznie super pomysł ale mam nadzieję, ze tak źle nie będzie i jednak miejsce się znajdzie!

Maks też spał na pieluszce tetrowej rozłożonej na prześcieradle - okrutnie ulewał mimo że pięknie mu się odbijało i pieluszka chroniła nas przed ciągłymi zmianami pościeli. Tym razem kupię chyba taką specjalną poduszkę podkładaną pod materac, unoszącą materac pod główką, żeby dziecię aż tak nie ulewało.
Ochraniacz jak najbardziej. Maks nie dawał się zawijać w rożek.

Dobranoc!!

Do góry