• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wróciłam od ginekologa.
Dzidzia bardzo niziutko, lekarz czuł główkę podczas badania, ale szyjka bardzo długa, wytrzyma raczej :-)
Cesarka według niego na 90 %, ale mam przyjść za 3 tygodnie to będzie 37 tydzień i da mi skierowanie do poradnii przy szpitalu w którym chcę rodzić, oni mnie zbadają i zdecydują co dalej.
Dostałam no-spę i Asmag Forte na te skurczyki, no i oczywiście globulki żeby spróbowac wyleczyć stan zapalny.
No i to chyba wszystko.
Lecę dać obiadek mężowi:happy:

Wróciłam od ginekologa.
Dzidzia bardzo niziutko, lekarz czuł główkę podczas badania, ale szyjka bardzo długa, wytrzyma raczej :-)

hehehe u mnie tez bardzo nisko wyczuwalny ...ale tyłek Gaji :-p napiera na maxa na szyjke ..ale dzieki Bogu szyjka długa i szczelnie zamknięta :tak:
u mnie skurcze sa na maxa ..i mi dał fenoterol 6 x po 0,5 tabl :dry:
i widze poprawe :tak:
dzisiaj sie zapisałam juz na termin cesarki :tak:

madamagda trzymaj sie kochana duzo nie zostalo ;-)

Ja sie tak wnerwilam ze szok normalnie moj Maz pojechal sobie z kolega do znajomych naszych (bo oni w trojke pracuje razem) i wlasnie moj maz oznajmil mi przez telefon ze on wypil piwo i Iloncia ich odwiezie (zona tego co tam pojechali) naszym autem. Po pierwsze mogli jechac autobusem po drugie w wekend mozna sie spotkac wypic piwo ale w poniedzialek ? a po trzecie dlaczego ktos mma jezdzc naszym autem to nie jest jakis szrot za dwa tysiace ze jak rozwali to pujde na drugi dzien i kupie nowy CHOLERA JAKA JA JESTEM ZLA w dodatku ciaza jestem taka wsciekla ze bym do niego zadzwonila i bym mu dala taka wizane zeby sie nogami nakryl achhhhh :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Wiecie co takie miałam plany na dzień dzisiejszy z praniem ciuszków i suszeniem i co??? i kicha wyobraźcie sobie, że u mnie zima na całego:szok::wściekła/y:.
Jutro wizyta u gina i chyba sankami pojadę tak sypie:-D:-D:-D.
Madziu to faktycznie bliżej jak dalej, w sumie to zaraz nam się rozpakujesz, ważne że zdrowa. Z tego co widzę to jesteś trzecia na liście po Kamilce i Aurelce no no lista nam się powiększa, najważniejsze, że zagrożenie dużo przedwczecnym porodem odsuwają się z dnia na dzień:-):tak:

:-(dziewczyny macie czasem tez takiego doła ze juz nie macie sił , bo ja dziś jakos tak pierwszy raz czuje uwielbiam mój brzuszek ale dziś mam jakoś dość :frown: niewiem sama co mam zrobic ze soba ,leżeć żle ,siedziec żle ... "możę stane na głowie" :baffled:
możę jak słonko zaświeci to mi sie poprawi myśle że to chwilowe :tak::sorry2:

Nati też czasem tak mam, nie martw się to buzujące w nas hormony...masz racje jak wyjdzie słoneczko humor powróci, ja tez jestem apatyczna i nic mi się nie chce jak pogoda paskudna za oknem, więc trzymaj się i może jakaś dobra książka, albo filmik taki na "niemyślenie" poprawi humorek, albo coś słodkiego...hmmm...mi zawsze poprawia humor ;-)

reklama
nati ja czasami sie dobrze nie obudze a juz placze serio nie Ty sama jak mam dol to dol ale mam zesciej ze sie wkurzam i placze krzycze jednoczesnie

no ale dzis moj maz przegiol ja jestem u rodzicow a on co sobie mysli normalnie jesem na niego taka wsciekla ze szok mam ochote napisac mu cos albo wylaczyc telefon naprawde ja swoje on swoje i jeszcze ze to ja co wymyslam i uparta jestem normalnie jakbym byla u nas w domu i by wrocil to chyba bym talerzami w niego rzucala jaka slowo daje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry