• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wróciłam od ginekologa.
Dzidzia bardzo niziutko, lekarz czuł główkę podczas badania, ale szyjka bardzo długa, wytrzyma raczej :-)
Cesarka według niego na 90 %, ale mam przyjść za 3 tygodnie to będzie 37 tydzień i da mi skierowanie do poradnii przy szpitalu w którym chcę rodzić, oni mnie zbadają i zdecydują co dalej.
Dostałam no-spę i Asmag Forte na te skurczyki, no i oczywiście globulki żeby spróbowac wyleczyć stan zapalny.
No i to chyba wszystko.
Lecę dać obiadek mężowi:happy:

Wróciłam od ginekologa.
Dzidzia bardzo niziutko, lekarz czuł główkę podczas badania, ale szyjka bardzo długa, wytrzyma raczej :-)

hehehe u mnie tez bardzo nisko wyczuwalny ...ale tyłek Gaji :-p napiera na maxa na szyjke ..ale dzieki Bogu szyjka długa i szczelnie zamknięta :tak:
u mnie skurcze sa na maxa ..i mi dał fenoterol 6 x po 0,5 tabl :dry:
i widze poprawe :tak:
dzisiaj sie zapisałam juz na termin cesarki :tak:

madamagda trzymaj sie kochana duzo nie zostalo ;-)

Ja sie tak wnerwilam ze szok normalnie moj Maz pojechal sobie z kolega do znajomych naszych (bo oni w trojke pracuje razem) i wlasnie moj maz oznajmil mi przez telefon ze on wypil piwo i Iloncia ich odwiezie (zona tego co tam pojechali) naszym autem. Po pierwsze mogli jechac autobusem po drugie w wekend mozna sie spotkac wypic piwo ale w poniedzialek ? a po trzecie dlaczego ktos mma jezdzc naszym autem to nie jest jakis szrot za dwa tysiace ze jak rozwali to pujde na drugi dzien i kupie nowy CHOLERA JAKA JA JESTEM ZLA w dodatku ciaza jestem taka wsciekla ze bym do niego zadzwonila i bym mu dala taka wizane zeby sie nogami nakryl achhhhh :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Wiecie co takie miałam plany na dzień dzisiejszy z praniem ciuszków i suszeniem i co??? i kicha wyobraźcie sobie, że u mnie zima na całego:szok::wściekła/y:.
Jutro wizyta u gina i chyba sankami pojadę tak sypie:-D:-D:-D.
Madziu to faktycznie bliżej jak dalej, w sumie to zaraz nam się rozpakujesz, ważne że zdrowa. Z tego co widzę to jesteś trzecia na liście po Kamilce i Aurelce no no lista nam się powiększa, najważniejsze, że zagrożenie dużo przedwczecnym porodem odsuwają się z dnia na dzień:-):tak:

:-(dziewczyny macie czasem tez takiego doła ze juz nie macie sił , bo ja dziś jakos tak pierwszy raz czuje uwielbiam mój brzuszek ale dziś mam jakoś dość :frown: niewiem sama co mam zrobic ze soba ,leżeć żle ,siedziec żle ... "możę stane na głowie" :baffled:
możę jak słonko zaświeci to mi sie poprawi myśle że to chwilowe :tak::sorry2:

Nati też czasem tak mam, nie martw się to buzujące w nas hormony...masz racje jak wyjdzie słoneczko humor powróci, ja tez jestem apatyczna i nic mi się nie chce jak pogoda paskudna za oknem, więc trzymaj się i może jakaś dobra książka, albo filmik taki na "niemyślenie" poprawi humorek, albo coś słodkiego...hmmm...mi zawsze poprawia humor ;-)

reklama
nati ja czasami sie dobrze nie obudze a juz placze serio nie Ty sama jak mam dol to dol ale mam zesciej ze sie wkurzam i placze krzycze jednoczesnie

no ale dzis moj maz przegiol ja jestem u rodzicow a on co sobie mysli normalnie jesem na niego taka wsciekla ze szok mam ochote napisac mu cos albo wylaczyc telefon naprawde ja swoje on swoje i jeszcze ze to ja co wymyslam i uparta jestem normalnie jakbym byla u nas w domu i by wrocil to chyba bym talerzami w niego rzucala jaka slowo daje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry