Aleksandra Górska
Fanka BB :)
hej dziewczyny ja zara ide spac strasznie mnioe bola plecy po tym jak opciełam chszesniaka mojego meza myslałam ze oszaleje puł na siedzaco a puł na stojaco a plecy mi wysiada zara a na masasz nie licze maz sie uczy z kolega niemieckiego bo mieli jakies zadanie na jutro zrobic oj nie wyobrazam sobie jak ja bym miała teraz chodzic z nimi na nauke jezyka chyba bym tam z nerwów nie wytrzymała taka wredota ich uczy ze szok .Ja lece bede jutro jak bedzie w nocy wszystko oki bo cos mały mi psze na ten duł boje sie ze mi szew pszesto pujdzie i bede musiała wczesniej urodzic .dobranoc i spokojnej nocy papatki

po westernie,najpierw jak wracałam z przedszkola zmokłam z małym jak kura :-(bo oczywście padało tak jak przewidywałam
po przyjsciu odrazu wziełamsię za dokończenie obiadku a potem nawet jak zjadłam nie odpoczełam bo wziełam sie za prasowanie .I tak dwie godziny -aż wszystko wyprasowałam (nogi mi w tyłek wchodzą
)Mąż wrócił po 18 bo mu zderzak w aucie odpadł
i tak mu naprawa zeszła -mógł wrócic wczesniej a zawsze jakiś pech cholibcia!Posiedzielismy ,zjadł obiadek i heja na zakupy ,bo sie wsi pokończyło.Traz jestem po kolacji i własnie sobie do was pisze .Także od godziny
jakbym biegła w maratonie -za dużo jak na jeden dzień ,ale pewnie jutro załapie lenia a jak już dzis miała wene to troche przynajmniej porobiłam
co do kosmetyków to ja na początek do kąpania dzidzi kupie płyn do kapania z ziajki który też zawiera parafinę i myślę że będzie oki jeśli się okaże że nie wystarczy wtedy sięgnę po Oilatum myślę że tak naprawdę wszystko wyjdzie dopiero metodą prób i błędów no ale co tam damy radę