• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny ja zara ide spac strasznie mnioe bola plecy po tym jak opciełam chszesniaka mojego meza myslałam ze oszaleje puł na siedzaco a puł na stojaco a plecy mi wysiada zara a na masasz nie licze maz sie uczy z kolega niemieckiego bo mieli jakies zadanie na jutro zrobic oj nie wyobrazam sobie jak ja bym miała teraz chodzic z nimi na nauke jezyka chyba bym tam z nerwów nie wytrzymała taka wredota ich uczy ze szok .Ja lece bede jutro jak bedzie w nocy wszystko oki bo cos mały mi psze na ten duł boje sie ze mi szew pszesto pujdzie i bede musiała wczesniej urodzic .dobranoc i spokojnej nocy papatki

reklama
Ufff........nareszcie koniec tego meczacego dnia!:crazy:
Jestem padnieta jak koń :szok:po westernie,najpierw jak wracałam z przedszkola zmokłam z małym jak kura :-(bo oczywście padało tak jak przewidywałam:dry:po przyjsciu odrazu wziełamsię za dokończenie obiadku a potem nawet jak zjadłam nie odpoczełam bo wziełam sie za prasowanie .I tak dwie godziny -aż wszystko wyprasowałam (nogi mi w tyłek wchodzą:wściekła/y:)Mąż wrócił po 18 bo mu zderzak w aucie odpadł:-p:-Di tak mu naprawa zeszła -mógł wrócic wczesniej a zawsze jakiś pech cholibcia!Posiedzielismy ,zjadł obiadek i heja na zakupy ,bo sie wsi pokończyło.Traz jestem po kolacji i własnie sobie do was pisze .Także od godziny
14 00 byłam na nogach i kiepsko się teraz czuje :no:jakbym biegła w maratonie -za dużo jak na jeden dzień ,ale pewnie jutro załapie lenia a jak już dzis miała wene to troche przynajmniej porobiłam:-D:tak:.A i dodam,że 3 pralki prania a potem rozwieszania w miedzy czasie -także dzień mi zleciał mówie wam .Czytam dzisiejsze posty i wszystko widze sie kreci wokół cesarek i linomagu:-D:-D:-D:-p.No cóż już coraz bliżej ,że jak pomysle mam ciary na plecach ....
A co do pleców-bolą mnie strasznie jak chodze,stoje czy leże -nie ma znaczenia tak bolą!!!!!!!!!!
Zaraz trzeba sie wykąpać bo potem nie bedzie sie juz wcale chciał:no:ooo .Także na jakiś czas was opuszczam........

Iwonka - jednak kupilam Bolder 3, mimo zarzekania sie, ze wole na 4 kolach.. no ale cos mi tak podpowiedzialo, ze jednak ten bedzie lepszy...:-D Chyba skretne, dmuchane kola mnie skusily... Zobaczymy, mam nadzieje, ze bede zadowolona.

I tak dwie godziny -aż wszystko wyprasowałam (nogi mi w tyłek wchodzą:wściekła/y:)

No wiec i ja się wzięłam za pranie dzidziowych ciuszków i prasowanko..
Tylko jak sobie walne sesje przy żelazku, to prasuje 5 godzin!!
Po takich akcjach padam jak mucha, mimo ze prasuje na siedząco (na stojąco wytrwałam godzine, potem nie wstawałam ze stołka!)

Jeszcze troche mam do prania i prasowania.
Ale powiem Wam ze lubie prasowac i wkurzam sie ze dzisiaj marna pogoda i kolejna partia zamiast suszyc sie na dworze, to ciagle wisi mokra w domu na suszarce :crazy:
Nie wiem czy do jutra wyschnie, ale jezeli tak - to biore deskę pod pache i prasujemy ostro te ciuszki "dla lalki":tak: - słodkie są takie maleńkie rękawki...

Czesc Dziewczyny!
Ja dopiero teraz, nadrobiłam całodniowe wpisy i dobrnęłam do konca:-)
Jesli chodzi o mnie to kupiłam kosmetyki z firmy HIPP a dokładnie płyn do kąpieli, oliwkę, balsamik i kremik do buzi, oprócz tego linomag, bepanten (na sutki podobno dobry w pierwszych dniach karmienia-warto kupic dziewczyny!) i sudokrem( chociaz słyszałam ze z sudocremem nie ma co przesadzac szczególnie u dziewczynek bo za bardzo wysusza)
Co do humorków to mnie tez to nie omija, męza nie ma wiec nie mam sie na kim wyładowac, z jednej strony dobrze bo go to ominie:-) Ale juz nieługo przyjedzie wiec zmieniam cos niecos w mieszkanku, nowe dywaniki, firanki itd. Mam nadzieje ze zauwazy małe zmiany:-) A do jego przyjazdu zostało 12 dni:-)
Iwonka zazdroszcze Ci tych fanych mini-wczasów w Pradze:-) Fajnie ze sobie wypoczełas bo jeszcze troszke i czeka nas wyzwanie:-) i skonczy sie odpoczywanie:-)
OlaK. a jak tam Twoja nereczka? Boli jeszcze?

witajcie kobietki
ja jakoś nie nadaje się ostatnio do siedzenia moje dziecię kompletnie masakruje mi przeponę i co gorsza wątróbkę biedną ale to jeszcze tylko troszkę przeczytałam co napisałyście ale już odpisać to nie bardzo pamiętam co miałam :sorry2: co do kosmetyków to ja na początek do kąpania dzidzi kupie płyn do kapania z ziajki który też zawiera parafinę i myślę że będzie oki jeśli się okaże że nie wystarczy wtedy sięgnę po Oilatum myślę że tak naprawdę wszystko wyjdzie dopiero metodą prób i błędów no ale co tam damy radę :tak::tak: pozdrawiam wszystkie cieplutko i zmykam leżeć w jednej wymuszonej przez moje dziecię słodkie pozycji:tak::tak:

Puchatka Ziajka jest super tez ja kupilam i bede probowac ja na malenstwie bo wiem ze Vanessce nie zaszkodzila jak inne.Oilatum jest drogie i bardzo szybko sie konczy.Sa jeszcze inne wresje kosmetykow z parafina o niszczej cenie niz Oilatum. Ja jak urodzilam pierwsze dziecko to nie widzialam innych niz Oilatum niestety.Choc jest one dobre.

reklama
Iwonko ja właśnie zamierzam zacząć łagodnie od ziajki ale jeśli będzie konieczność to wtedy wrzucę coś bardziej parafinowego niż ona :tak::tak: a Twoje zdjęcia z Pragi naprawdę przyjemnie popatrzeć :-):-) miłej nocki kobietki:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry