reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Cześć Dziewczyny!
To mój pierwszy wątek, wiem, że już od jakiegoś czasu tu piszecie, ale mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie...:-) Mam na imię Ania, a termin porodu mam na 28 maja. 14 t.c. 6 d. Co do spraw o których ostatnio pisałyście - u mnie waga jak narazie -1 kg, a brzucha w ogole nie widac, czwarty miesiąc, a nie widać ciąży...:szok: A co do spraw związanych z mężem, to niestety mam podobnie jak Wy, w przypadku spełniania małżeńskich "obowiązków", ale mąż stara się być wytrwały.;-) I jeszcze - od miesiąca jestem niestety na zwolnieniu, a lekarz zapowiedział mi niestety kolejny miesiąc, a ja już mam dość, no ale co poradzić.. To tyle w ramach przedstawienia się na początek, mam nadzieję, że pomożecie mi się zaaklimatyzować.;-)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Majóweczki.

reklama
Witaj Łania!
Zapraszamy w nasze szeregi, zauż sobie od razu suwaczek, bedziemy łatwo identyfikować jaki juz u ciebie czasu upłynął ciąży.:happy:

Witam, jak samopoczucie?
Magda, jak się czujesz co lekarz powiedział na infekcję, przepisał Ci coś?
Łaniu, witaj wśród szczęśliwych mam, zobaczysz jak fajnie nam razem czas upłynie:-)

Łania Witaj wsrod majoweczek!!!!!

Ja troszke na blogach po popisalam i teraz ide na spacer z dzieckiem sie dotlenic......

Dziękuję za miłe przywitanie.:-)
Wrzuciłam suwaczek, żeby już było wiadomo.
No to Agnieszko, faktycznie zgrałyśmy się z terminem.:-D Natomiast u mnie wszystko może się jeszcze przesuwac, bo zgodnie z okresem to byłabym już prawie w 20tym tygodniu ciąży, ale wszystko się pomieszało, bo byłam leczona hormonalnie przed zajściem w ciążę.

Witajcie dziewczynki :-)

Kochane powiedzcie mi czy też macie taki wilczy apetyt?? Bo ja normalnie powinnam zamykać lodówę na kłódkę, moja położna radzi żeby między posiłkami jeść owoce, ale łatwo powiedzieć jak ma się ochotę na sledzika czy inną bombe kaloryczną :wściekła/y:

Łaniu - Witaj kochana pisz często :-) A brzusio Ci jeszcze wyskoczy
Iwonko - ja na szczęście spacerek zaliczyłam rano razem z małżem, Oliwka przy nim jest spokojniejsza a ja się nie denerwuję i wszyscy są szczęśliwi :-)
Madzia - Jak tam po wizycie?
Kamilko - Dobrze, że już wszystko u Ciebie dobrze no i płeć może niedługo poznasz :-)

A co do sexiku to my niestety celibat mamy, lekarz mi zabronił na razie, najgorsze jest to, że połówek się juz boi o maluszka i pewnie będziemy bardzo żadko baraszkować, za to proponuje mi inne różne rzeczy, do niektórych chyba nigdy się nie przekonam heh :zawstydzona/y: A ochotę na przytulanki mam duuuużą.

wiecie co zobaczcie ten wozeczek ogladalam dzisiaj trzy hurtownie i poprostu ten wozek jest cudowny lekki dobrze sie prowadzi i w dodatku u mnie w hurtowni kosztuje 1000zl :tak: wiec nie jest tak zle tesciowa ma sie dolozyc i powiedziala zeby ten wziasc super jest taki zgrabny

i wiecie co mam 6kg na + masakra z czego?? jak malo jem tylko duzo pije

reklama
Do góry