Cześć Dziewczyny!
To mój pierwszy wątek, wiem, że już od jakiegoś czasu tu piszecie, ale mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie...:-) Mam na imię Ania, a termin porodu mam na 28 maja. 14 t.c. 6 d. Co do spraw o których ostatnio pisałyście - u mnie waga jak narazie -1 kg, a brzucha w ogole nie widac, czwarty miesiąc, a nie widać ciąży...
A co do spraw związanych z mężem, to niestety mam podobnie jak Wy, w przypadku spełniania małżeńskich "obowiązków", ale mąż stara się być wytrwały.;-) I jeszcze - od miesiąca jestem niestety na zwolnieniu, a lekarz zapowiedział mi niestety kolejny miesiąc, a ja już mam dość, no ale co poradzić.. To tyle w ramach przedstawienia się na początek, mam nadzieję, że pomożecie mi się zaaklimatyzować.;-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Majóweczki.
To mój pierwszy wątek, wiem, że już od jakiegoś czasu tu piszecie, ale mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie...:-) Mam na imię Ania, a termin porodu mam na 28 maja. 14 t.c. 6 d. Co do spraw o których ostatnio pisałyście - u mnie waga jak narazie -1 kg, a brzucha w ogole nie widac, czwarty miesiąc, a nie widać ciąży...

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Majóweczki.