reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

karola2007, dzieki,moze faktycznie trafilismy na nieodpowiedni moment.Ja chyba jestem taka przewrazliwiona przez to ze mieszkam w Anglii. Tutaj za bardzo sie Mna nie interesuja mialam dopiero 2 usg i praktycznie zadnych badan.Teraz zastanawiam sie dlaczego np tutaj nie badaja szyjki macicy:baffled:

reklama
karola2007,tylko jeden raz mialam badany mocz i jeden raz krew ale z krwi nic istotnego tylko czy nie mam jakis chorob z tego co sie zorientowalam (hiv) itp Wiec sama widzisz nie jest za ciekawie. A ja tylko siedze i sobie wymyslam co moze jest nie tak

A o takich badaniach jak toxo itp to moge zapomniec. Ale teraz jak pojde do poloznej to zaczne sie ostro o nie upominac chociaz nie wiem czy oni wiedza wogule o czyms takim.

Marlene - to kiepsko z tymi badaniami. Moze lepiej wykonywać jednak badanie krwi gdzieś prywatnie? Coprawda nie wiem jak to jest w Anglii, ale w Polsce takie badanie nie jest drogie.

Łania_W,to jest wlasnie problem, ze ja nie wiem wogule gdzie co i jak jesli chodzi o prywatnych lekarzy.Raz pytalam taka angielke z pracy gdzie moge udac sie na prywatna wizyte to wystawila na mnie wielkie oczy ze wogule chodzi mi cos takiego po glowie,potem stwierdzila ze to wogule nie ma sensu i sie nie oplaca bo jest baaardzo drogo,a z tego co sie orientowalam to w okolicy takowych lekarzy brak.Wogule tu maja jakies inne zasady funkcjonowania.Ale chyba bede musiala poszukac gdzies prywatnego gin chocby w Londynie (odemni 3 h drogi) i sie tam udac aby byc spokojniejsza

Kurcze z tymi badaniami to naprawde nie dziwie sie że się martwisz ja jak pójdę tydzień póżniej jak sobie zaplanowałam to już mam złe sny jak Tolka też ze krwawie tak mocno:-( no ale jak pani doktor chora to co poradze mam nadzieje ze usg połówkowe w 22 tyg. to normalne i dobrze wyjdzie

A jeśli chodzi o młode mamusie to ja też sie nasłuchałam bo choć jak urodze to 23 bede miała to traktuja to jakbym nie wiem z 17 miała bo to takie nie popularne w tych czasach i pewnie mało kto wierzy że to dzidzi już od 2 lat planowane było. Ja to już wtedy chcialam ale najpierw okoliczności nie pozwalały póżniej jakoś nie wychodziło ale wszystko sie przełamalo jak wzieliśmy ślub i prosze dzidzia sie dobrze trzyma i niech inni zazdroszcza ;-)

reklama
Witam wieczorkiem:-) Gratuluje kolejnych córeczek, czyli prawie się wyrównało :-)
Ja własnie konsumuję sledzika, tak mnie naszło że nie mogłam sobie wyperswadować. A miałam takie w sosiku śmietanowym pyyyyychz :tak::tak::-p

Marlene - faktycznie lipa z tymi badaniami, a nie będziesz kochana w Polsce w odwiedzinach? Tutaj byś sobie wszystkie badanka porobiła i z głowy. Dużo czytałam, że tam mają inny system tych badań. Podam Ci linka do bloga takiej dziewczyny Polki urodziła w Anglii dwójke dzieci może Ci pomoże Blog zuzannakorcz na www.smyki.pl . Na pewno ma już doświadczenie he he

Asiaaa- to faktycznie mała ma upodobania he he Życzę aby dzisiaj Ci dała pospać:-)

Kamilko - Dobrze, że się oderwałaś od domowych spraw idąc do szkoły, może odsapniesz od wiadomo kogo :-)

Do góry