Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
Kathy, gdyby fenoteol był wycofany, to chyba nie byłoby go w aptece! Sama kupowałam kilka dni temu. Może Twojemu lekarzowi się cos pomyliło, no nie wiem...Ja brałam magnez i nospę oraz scopolan, ale nie pomogło. Dlatego teraz biorę fenoterol i jest lepiej.Efekty czułam już po dwóch dniach.

;-)Bo ja najchetniej bym urodziła i to już ;-)oczywiscie nie mam zamiaru mieć wczesniaczka bo to jednak kłopot ale już by sie mogł mała urodzić kto lubi czekać???
JA nie!!!
. Potem teatr i dzień się skończył.

.Zreszta powiedziane ,że ciężarówki moga max.przy kompie do 4h
.Tak napisali kiedys w M jak mama.A tak sie zapisałam ,potem kąpiel ,że nawet kolacj nie zjadłam
sama sie dziwie zabardzo m\nie nie ssie to może i wytrzymam do rana???
Myślę ,że tę noc prześpie jakoś i mały nie bedzie juz goraczkował inaczej czeka mnie jutro wizyta u doktor bo po co dziecko meczyc a i może sie z tego cos narobić
:-(.Bede dobrej myśli wieczorkiem miał juz tylko 37 nie dawałam mu nic przeciwgorączkowego na noc i może jakoś prześpi
.Oj mi i tak sie już nie zdarzy spać 8h bez przerwy
bo ja już mam nawet swoje godziny wstawania na siusiu miedzy 2-3 w nocy i nad ranem ok 5:30 jak w zegarku i przez to wstawanko jestem czasem niedospana w dzień